Szerintetek ez normális?
Sziasztok!
Szerintetek normális hogy már 2012 eleje óta követtem a WWE-t és még mindig nem untam rá? Már 18 éves fejjel tudom hogy megjátszott stb... de nem tudom abbahagyni olyan mint másnak a foci, pluszba még az a baj hogy senkivel se tudok a pankrációról beszélgetni mert senkit se érdekel... Amikor a Viasat6 bejelentette hogy nem közvetíti a gálákat és a nyers erőt azt hittem ott fogom abbahagyni a wwe követést de nem nem bírtam ki hogy ne nézzem meg a heti eseményeket illetve töltsem le a gálákat. Meg áprilisi Budapest WWE live eventjén is ott voltam, nincs olyan nap mikor nem emlékszek vissza milyen egy állati jó esemény volt. Mindig a pankrátorok zenéit szoktam hallgatni, nincs is kedvenc zenekarom. Amikor néztem a Wrestlemania 31-et The Rock mikor megjelent már könnyeztem is mert akkor elhatároztam hogy ennyi volt a WWE nekem, de nem azóta követem az eseményeket. Más sportot nem is nézzek, WWE2K16-ot megveszem ha megjelenik PC-re... Nincs olyan pankrátor akit ne ismernék. El is tudnám mondani a kb 3 év eseményeit a WWE-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!