Szerintetek ez normális?
Sziasztok!
Szerintetek normális hogy már 2012 eleje óta követtem a WWE-t és még mindig nem untam rá? Már 18 éves fejjel tudom hogy megjátszott stb... de nem tudom abbahagyni olyan mint másnak a foci, pluszba még az a baj hogy senkivel se tudok a pankrációról beszélgetni mert senkit se érdekel... Amikor a Viasat6 bejelentette hogy nem közvetíti a gálákat és a nyers erőt azt hittem ott fogom abbahagyni a wwe követést de nem nem bírtam ki hogy ne nézzem meg a heti eseményeket illetve töltsem le a gálákat. Meg áprilisi Budapest WWE live eventjén is ott voltam, nincs olyan nap mikor nem emlékszek vissza milyen egy állati jó esemény volt. Mindig a pankrátorok zenéit szoktam hallgatni, nincs is kedvenc zenekarom. Amikor néztem a Wrestlemania 31-et The Rock mikor megjelent már könnyeztem is mert akkor elhatároztam hogy ennyi volt a WWE nekem, de nem azóta követem az eseményeket. Más sportot nem is nézzek, WWE2K16-ot megveszem ha megjelenik PC-re... Nincs olyan pankrátor akit ne ismernék. El is tudnám mondani a kb 3 év eseményeit a WWE-nél.
sok ember van rákattanva tv sorozatokra úgyhogy normális.
egyeseknél ez a szulejmán vagy a barátok közt,nálad meg a pankráció.
én a spartacus sorozatot vártam így hétről hétre,meg a most induló walking dead 6. évadot is nézem.
Jó is a walking dead :)
Fear már annyira nem :(
Maga a kérdés nem az, egyébként rendben van. Senki másra nem tartozik, hogy mit szeretsz. Miért kérdezel meg mást, hogy ez normális-e? És ha nem? Akkor változna valami? Szerintem semmi, és amúgy sincs senkinek semmi köze, hogy mit csinálsz vagy mit szeretsz.
Az, hogy megjátszott, semmit nem jelent. Az összes sorozat megjátszott. Tekints rá úgy, mint egy sorozatra, és ne úgy, mint egy sporteseményre. Szórakoztatás a célja, ez a WWE szóban is benne van. Attól még lehet szórakoztató, mégha megjátszott is.
Egyébként együttérzek, én is 2012 óta követtem a viasaton, heti rendszerességgel. Nagyon fájt, amikor levették a műsorról. Azóta nem nézen az összefoglalókat, de az eseméyneket meg szoktam nézni angolul. Magyar kommentárral azért fényévekkel jobb volt, és sokkal élvezhettőbb volt. Ja és igen, én is szoktam hallgatni pankrátor bevonulós zenéket. :)
Hello sorstárs :D
Látszik a letöltések számán is, hogy milyen kis réteg érdekelt a pankrációban Magyarországon.
Velem beszélhetsz ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!