BRG Games kérdése:
Miért nem forog a gördeszkám ahogy kéne?
Figyelt kérdés
Szóval az a gond hogy egyenes úton ha meghajtom kétszer a deszkát maximum 1-2 métert haladok előre és megáll. Ha lejten megyek akkor, ha meghajtom megyek 5-6 métert és szintén megáll. Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszi.2015. aug. 15. 19:40
2/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom :) Lehet a csapágyokkal lesz gond.
2015. aug. 15. 19:57
3/6 Vok! válasza:
vagy ha az sem segít akkor enged meg a kereket és úgy jó lessz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Meg vannak :) Levettem egy kereket ráztam , nagyon zörgöt aztán levettem a többit estek szét mindenfelé csapágygolyók :'D Szóval újat kell vennem.
2015. aug. 16. 01:10
5/6 A kérdező kommentje:
Mármint csapágyat.
2015. aug. 16. 01:11
6/6 Beniy válasza:
Decathlonos/Tesco-s deszkád van? Ha igen, akkor szerintem érdemes lenne egy teljesen új deszkát venni. Ha nem, akkor egy csapágyszett megoldja a dolgot. (Sose felejtsétek el kimosni a csapágyakat amikor koszos és legalább havonta olajozni. ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!