Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A három küzdősport közül...

A három küzdősport közül melyiket lenne érdemes választani?

Figyelt kérdés
Boksz,birkózás vagy kick-box?Kisvárosban lakok,ahol nincs semmi küzdősport,csak karate.Oda jártam 2 évig,csak nem tetszett és otthagytam.El szoktam járogatni a másik városba bokszedzésekre,de nem tudtam megoldani rendszeresen.De most érettségi után megyek másik iskolába,lesz itt 2 évem és lezs lehetőségem rendszeresen járni valami küzdősportra.Tetszik a boksz,csak hiányzik a rúgás.Nekem a kickbox tetszik legjobban,a boksz és a birkózás a hely és az ára miatt lenne jobb.

2015. aug. 5. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt csináld, amihez kedved van. Viszont érdemes lenne először 1 évig csak box-ra járni, hogy megtanulj rendesen ütni, majd válthatsz kick boxra.
2015. aug. 5. 19:51
 2/4 aikiboxer ***** válasza:
Azt csináld amire egyáltalán lehetőséged van az új lakhelyedtől max 15-20 percnyire. Mivel ez nem a birkózás lesz :)), ezért vagy ökölvívás, vagy thai/kick-box vagy brazil jiu jitsu.
2015. aug. 6. 21:11
 3/4 Ezüst penge... válasza:
Én bokszra járok,és nagyon szeretem,így csak ajánlani tudom!Egyébként ha számít akkor a bokszolóknak van a legjobb kondíciója :) de persze a te döntésed és azt válaszd ami a legjobban felkeltette az érdeklődésedet :D
2015. aug. 12. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Aikiboxer,hogy érted,hogy az nem a birkózás lesz?Az a legolcsóbb és az edzésidőpont is a legjobb.
2015. aug. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!