Szerintetek érdemes lenne váltanom? (küzdősport)
Figyelt kérdés
Jelenleg shotokan karatézom.Heti háromszor van edzés.Kisvárosban lakom,nálunk csak ez van.Van két haverom,akik elkezdenek járni bokszolni.Hetente vagy kéthetente egyszer.Sokan mondják,hogy a boksz az sokkal jobb,meg hogy a karate nem sokat ér.Nekem tetszik a box.Kondiba is járunk.Ott megmutatták a bokszütéseket,ütöttünk pontkesztyűre,szerintem van érzékem hozzá.Szerintetek érdemes lenne elmenni?Többet ér,mint a karate.MMA-hoz jó lenne?2014. okt. 19. 22:31
1/2 anonim válasza:
a hazai színvonalat nézve szerintem mindképp a box a nyerő, ememára is jó alap a box, szóval én arra szavaznék
2/2 anonim válasza:
a bunyó megtanulására az ökölvívás a legalkalmasabb igen.
de ha csak 2 hetente tudsz lemenni,akkor azért a shotokánt se hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!