Kyokushin karate érdemes?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 17:37
1/18 A kérdező kommentje:
Magyarországon az egyik legjobbtól hanem a legjobbtól Furkó Kálmántól tudnék tanulni érdemes lenne elkezdeni?
Szolnokon van még thai box,box,kick box is.
2014. dec. 4. 17:38
2/18 A kérdező kommentje:
Mert olvastam sok a bóvli hely és ezért nem lehet rendesen megtanulni.
Furkó Kálmán edzéseiről mit gondoltok?
2014. dec. 4. 17:40
3/18 anonim válasza:
Nem ismerem, menj le 1-2 edzésre és döntsd el. Voltam olyan helyen kyon ahol nagyon jó volt, valahonnan meg kb menekültem el edzésről mert valami hihetlen bénázás ment ott.
4/18 anonim válasza:
Én általában durván szidni szoktam a karatét, főleg a kyo-t, de most kivételesen nem. Mivel Furkó Kálmán a magyar kyokushin karate meghonosítója, 7. dan-os mester. Sőt, az egyik dan vizsgáját (most nem jut eszembe, hogy hányadikat), maga a Kyokushin alapítója, Oyama előtt tette le. Szóval, kérdező, Te bele fogsz esni abba az 1%-a aki normális karatét fog tanulni. Szóval, hajrá! Sok sikert.
5/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá,hogy miért szidod a Kyokushint? Érdekelne a látáspontod.
Egy két dolgot leszámítva a Kyo nekem tetszik.
Ami nem tetszik az a Shotokan és a Shito ryu.
6/18 anonim válasza:
Nagyon sokszor tartott nekem a shihan edzést és vizsgáztatott is, meg is buktatott. Második danra is nála vizsgáztam le, azóta külön váltak útjaink. Ha jól tudom, betegeskedik a shihan, nem nagyon tart edzést. Ha mégis, a legjobbtól tudsz tanulni, vagy a legjobb tanítványaitól.
7/18 anonim válasza:
És mi a véleményed Adámy Istvánról?
8/18 anonim válasza:
Én is karatézom és nagyon jó!:) szerintem mindenképp menj el és próbáld meg.
9/18 anonim válasza:
A Furkó elég mogorva és általában bunkó is szóval lehet miatta fog elmenni a kedved tőle ha megpróbálod...
10/18 anonim válasza:
Furkó tapló, és nagyrészt neki köszönhető az itthoni Kjokusin szétesése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!