Melyiket érdemesebb elkezdeni Thai box vagy Box? Több lent.
Figyelt kérdés
22 évesen már 4 éve kondizok rendszeresen, 185 mellé 90 kilót nyomok, 60 ról indultam szóval magamrapakoltam egy tömeget. Észrevettem az évek során hogy lassabb vagyok, nem bírom a tempót pl. hamar kifulladok futásnál és sokáig lihegek utána meg izzadok. Jobb kondit szeretnék, és ha esetleg belém kötnek bármi miatt ne az legyen már hogy arrébb kullogok főleg ha valami lánnyal megyek ki, + most kedvet kaptam hozzá, jó lenne néha levezetni a feszültséget is. Ez ilyen 4 legyet egy csapásra dolog lenne. Na most a fenti kérdés mellett, hogy melyiket érdemes elkezdeni még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha verekedésre kerül a sor vagy látok egyet akkor liftezik a gyomrom (gondolom beszarok és félelem :D) meg ha pl jön egy erősen megküldött labda akkor hunyorgok > ezek leküzdhetők az évek során a fent említett sportokkal?2015. júl. 24. 15:43
11/13 anonim válasza:
:D
New Yorkban 1 óra metró volt a munkahelyen, 1.5 óra az edzőterem ahová szerettem járni... itt magyarországon elég érdekesen értelmezzük az idő/távolság fogalmakat :D
12/13 anonim válasza:
Jólvan, inkább 25-30 perc, de most azért mert nem a klub mellett lakik még nem kell feladnia, és már nem is sportolni, de ő tudja mennyire fontos neki a sport, vagy épp a bokszThai box.
13/13 A kérdező kommentje:
A kondi terembe sem volt kedvem lemenni néha mert 30 percenként járt a busz és 30 perc volt az út, azért éveken át elég húzós. Így kerestem egyet közelebb most 6-7 percre van, sokkal több kedvem van menni. Valaki írta, hogy olyat válasszak ami 15 percre van a lakóhelyemtől azért írtam, hogy olyan itt bizony nincs csak az az egy opció ami 30 percre van tőlem busszal, meg talán a Malévnál ami van.
2015. júl. 30. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!