Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Magyarországon melyiket...

Magyarországon melyiket érdemesebb elkezdeni ha komoly sport karriert szeretne elérni az ember? Box vagy MMA?

Figyelt kérdés
mert azt tudom h hazánkba jó a box oktatás míg kevert harcrendszer kicsit ismeretlen:D és most nagy dilemma előtt állok mert alkatilag mind2re alkalmas lennék és kipróbáltam mind2-t de nem tudok dönteni:/

2012. jan. 27. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. jan. 27. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha jól elvernek az mindkét esetben fáj úgyhogy mindegy. Talán a box konzervatívabb és e miatt széles körben támogatottabb.
2012. jan. 27. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok 180 centi 70 kg dinamikus jó mozgású iskolánkba volt múltkor egy box edző és mondta hogyha van rá lehetőségem akkor járjak edzeni minél hamarabb. De az mma is bejön de úgy gondolom hogy még Magyarországon nem nagyon lehet ezzel a sporttal mit kezdeni mint profi
2012. jan. 27. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor inkább boksz.

Első voltam.

2012. jan. 27. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a pörgős kis cigányok lezúznák a velük egy idős mma-sokat.

http://www.youtube.com/watch?v=j-pGFjjoK38&feature=related

és persze,hogy az ökölvívásnak jobb a támogatása.

ha versenyző vagy ingyen járhatsz edzeni,talán még egy kis lóvét is kapsz,mehetsz nemzetközi versenyekre.

az mma-sok általában mindent maguk fizetnek,ha meg versenyezni akarnak,akkor hétvégi sparring partykon taposhatják ki egymásból a sz@rt,pusztán a győzelemért, mindenféle nyilvántartás,jegyzés nélkül.

2012. jan. 27. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább MMA. Bár a boksz most még népszerűbb, de az MMA egyre jobban kezd bejönni Magyarországra is, illetve az USA -ban is egyre népszerűbb, szerintem ebben van a jövő, főleg, ha azt is számításba vesszük, hogy valószínűleg jópár év mire eljutsz egy komolyabb szintre én inkább az MMA -t javaslom.
2012. jan. 27. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyan sport, hogy MMA, nincs! Aki ilyet oktat, az már a legelején átb.sz, semmiképp se járj hozzá!

A bokszra szavaznék, de nemcsak emiatt.

2012. jan. 27. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
box.
2012. jan. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!