Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Fehérjével kapcsolatos kérdések?

Fehérjével kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés
Első kérdésem az lenne h a tömegnövelő Jumbo! fehérjék mire is jók pontosan?Tömeget növelik de az ugye nem háj vagy zsír szóval nem + pocak jön fel hanem izom? Több mint 2 óra edzés után innám (MMA edzés) és még nem csináltam ilyet szóval nekem az kéne, h izom felszedése jobban menjen.Meg hát jöhtnek is + kilók csak ne pocak legyen :D

2015. máj. 16. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szalkasitas
2015. máj. 16. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg az összetételét. Valamilyen fehérje (azért én megválogatnám milyen fehérjét eszem, de ezt mindenki eldönti) plusz cukor.

Aránylag drágán, ha megnézed a fehérje árát és a cukor árát külön-külön.

Hogy izomban fejlődsz, mennyit hájasodsz azért kissé többváltozós kérdés minthogy eszel-e cukrot vagy sem.

1. kalóriapluszban vagy? Ha igen, eleve ez a minimum a tömegnöveléshez.

2. fehérje bevitel? Önmagában a jumbo az semmi.

3. inzulin érzékenység, metabolikus állapot, kalóriaplusz és úgy az egész életmódod és tested működésének kérdése, hogy mennyire hájasodsz, ha fejlődsz abból mekkora arányú izom, mennyi zsír. Kimondottan testépítők által használt gyakorlatokkal, súlyzózással olyan stimulációt adsz az izmaidnak, illetve pihenteted őket amik elégséges étkezés mellett elősegítik, stimulálják az izomfejlődést.

A bunyó nem ilyen, egy emema edzés speciel nem erről szól. Bár fene tudja bunyón kívül mit erősítetek, gyakoroltok még ott.

Igazából egy sima tojásfehérje (esetleg tejsavó, de hát ki eszik tejsavót, ki nem) némi cukorral (vagy cukor nélkül, vagy glutaminnal, attól függ mennyire vagy szénhidrátpárti) edzés után jó kis tápanyagbevitel.

De inkább az étrended legyen számodra megfelelő.

2015. máj. 16. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat!
2015. máj. 16. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Mikor keményen edzel 2 óraát, akkor az izmaid égni kezdenek, lepusztulni, begyulladnak, sérüléseket szenvednek. Ha edzés utánn benyomsz egy adag fehérjét, meg szénhidrátot, akkor a szervezeted fehérje és szénhidrát igényét ezzel elégíted ki, és nem az izmokat bontja le. szóval, told csak a jumbót edzés utánn nem lessz tőle bajod, de sztem elég lenne ha mondjuk vennél egy vödör basic wheyt, meg némi szénhidrátot, és edzés utánn egy 30-30 grammot betolnál. hidd el hogy érezni fogod a hatást.
2015. máj. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!