Fél éve gyúrok! Fehérjével és Kreatinnal kapcsolatos kérdésem van?!
Fél éve gyúrok. Semmit sem szedtem eddig. 6 kiló izmot szedtem össze ez idő alatt. Most 185 cm és 75 kg vagyok, de most jött el az idő, hogy nehezebben fejlődök mint az elején és szednék egy kis fehérjét kezdésnek. Mindenki azt ajánlja, hogy Kreatinnal szedjem.
Van 2,5 kg fehérjém, csak kreatint kell hozzá vennem. De előtte a tanácsotokat kérem, hogy milyen kreatint vegyek és hogy a FEHÉRJÉT és a KREATINT hogy kell EGyÜTT szedni?!
Mert arról fogalmam sincs.
Annyit még, hogy kosarazok és néptáncolok versenyszerűen tehát a túl nagy izomzat nem lenne előnyömre, ezért egy arányos-szálkás-de annál kidolgozottabb testre gondoltam, mivel alapból vékonyka alkatú vagyok. Innestől egy 7-8 kiló plussz izommal megelégednék. Ezért nem akarok tömegnövelőt szedni, mert zsír is jön vele, és szálkásítani kell utána.
Tehát a kérdésem az még, hogy ahhoz hogy a fent említetteket teljesítsem elég ha fehérjét szedek kreatinnal, akár tönn kúrát is megfelelő pár hónapos szünetekkel? Izmosodok vele eleget (persze táplálkozásra figyelek) vagy mindenképpen kell tömegnövelő?! Ha fehérjét és kreatint szedek az mennyi idő múlva hozza meg kb az elvárt eredményt?!
1. válaszoló:
Igen, irdatlan vékony voltam, és még így is az vagyok. Talán az első képhez vagyok legközelebb, de nem vagyok akkora...még :-)
2. válaszoló:
Miért? A kreatinnal mi a baj?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!