Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tanuljak meg kezenállni?

Hogyan tanuljak meg kezenállni?

Figyelt kérdés
182 cm, 77 kiló, 14% testzsírom van. Már egy ideje megszeretnék tanulni kezenállni, de csak most vetettem rá magam igazán a témára. Hogyan fogjak hozzá, ha egyszerűen a falhoz alig tudom fellökni magam? A fejenállás megy, a varjú póz is, szerintem erőm megvan hozzá, de egyszerűen félek ha fellököm magam elborulok, mert magas is vagyok, meg ha megtartom magam akkor nagyon nehezen.
2015. ápr. 17. 22:08
 1/5 Mr. S ***** válasza:
pedig azt a falnál kéne gyakorolni, bátrabban
2015. ápr. 17. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

a varjú és a falas közé beteheted még ezt a gyakorlatot,ha sok a falas-

[link]

2015. ápr. 17. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbben ott rontják el, hogy nem előre néznek, és kevés a lendület, és ha sikerült megállni akkor nem gurulják ki hanem eldőlnek, mint egy fa.
2015. ápr. 18. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szvsz. semmiképp ne olyan falnál állj neki, amit sajnálsz. Én elkövettem ezt a hibát, tiszta retek lett a fal, pedig zokniban csináltam.

Falnál próbálkozhatsz úgy is, hogy nem szemből, hanem háttal, aztán felgyalogolsz lassan a falra. Úgy legalább szokja a karod, egy idő után meg gondolom menni fog szemből is.

Én is hasonló cipőben járok, csak én kézen járni szeretnék megtanulni. Valami különleges egyensúly érzék kellhet hozzá, mert egyelőre nagyon nem jön össze, csak fekvőket tudok tolni falnál, de azt se sokat.

2015. ápr. 18. 01:30
 5/5 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit későn,de annyit tudok segíteni hogy a kezdőknél a levegővétel is számít.Saját példámat mondom,amikor végre tudtam kézenállni,de nem volt az igazi mert csak pár másodpercig tudtam,egyszerűen nagyom gyorsan nagyon sok vér ment a fejembe.Aztán persze magamtól rájöttem hogy jó lenne levegőt is venni közben,ezzel már sokkal tovább bírtam.Tudom hogy ezt sokan tudták,de én sokáig nem tudtam,remélem segítettem ezzel valakinek :D Ja és mindíg hidratálj!! Én sokszor elfelejtettem és elég jól beszédültem :/
2020. ápr. 8. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!