Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen küzdő sportot vagy...

Milyen küzdő sportot vagy harcművészetet tanuljak 18/f? (box nem érdekel).

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na látod pont benne van a valasz a komentedben , box szabály rendszerben verik le őket, máskép nem. Erre nagyon jó példa a média (k1, kick-box, mma, stb) mig thaibox bajnok van 8 , karatés 4 , boxolo 1.

A box eu-ban és a usáb-an is sokkal régebb óta jelen van mint a keleti stílusok még is teljesen fel váltotta.

2015. ápr. 14. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Combat Sambo.
2015. ápr. 17. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz meg minél többet, és olyat válassz, ami neked bejön, én legalább 10 félét végignéztem, mire találtam olyat, ami igazán tetszik. Az, hogy rendszeresen el tudj járni fontos, ahogy az is, hogy órán kívül is gyakorold. Ha ezek nem mennek, akkor nincs értelme belekezdeni. Szvsz. nem nagyon van olyan küzdősport, amit külföldön ne tudnál űzni, max talán a magyar táltos harcművészet vagy mi a rák. :D
2015. ápr. 18. 01:34
 14/14 anonim ***** válasza:

baranta :) az nagyon hungarikum.

Hallottam egy baranta edzőről, aki amúgy kb. 3 órás foglalkozást tartott. És haveromnak aki lement hozzájuk, na most haver bunyós volt. Elmondta, hogy tulajdonképpen ő ilyen hagyományőrző szabadidősportot vezet. ÉS EZ MILYEN KORREKT MÁR?

És szépen elíjászkodtak, énekelgettek meg minden. Nálam ez tiszteletet érdemel a baranta felé, amikor nem mondják azt, hogy az övbirkózás majd jobb testharcossá képez mint a birkózást, amikor nem akarnak önvédelmet meg harcművészetet oktatni, csak egy egészséges, jó hangulatú és aktív szabadidőt töltenek el. Na így még én is kedvet kapnék nyaranta valahol kint a levegőn barantázni. Lődörögni íjjal, népzenéket énekelni, esetleg táncolni, biztos tök jó amúgy.

2015. ápr. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!