Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Box vagy thai-box? 16/f

Box vagy thai-box? 16/f

Figyelt kérdés
Elszeretném kezdeni valamelyiket, de nem tudom melyik lenne jobb önvédelemre. Ti melyiket ajánlanátok és miért?

2015. ápr. 7. 21:50
1 2
 11/14 aikiboxer ***** válasza:
55%
Amúgy meg 77% +1. Ahol jobb az edzés.
2015. ápr. 8. 16:31
 12/14 anonim válasza:
Én thai boxolok és úgy vagyok vele, hogy boxba a boxolo jo de én 190 cm vagyok és nagyon hosszúak a kezeim, az ellenfeleimet mindig bal egyenesekkel távol tarttom és egyszerüen nem tudnak közelkerülni, hogy betaláljanakessziről meg szetrugom oket az uteseket meg jol birom szoval egy boxolonak amennyi elonye van boxba annal tobb hatranya minden masba
2015. ápr. 12. 04:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Aztán végül mindegy mi stílust gyakorol az ember, mert igazából csak emberek vannak. Thaiboxos is használhat jó taktikát, lehet ügyes kézzel.. ha tapasztalt, tehetséges, jó edzői voltak.. akkor az is lehet amit utolsó válaszoló írt !
2015. ápr. 12. 07:53
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Én boxal kezdenék, és ha később van hozzá kedvem, akkor thai-box vagy földharc amit még kipróbálnék. Ha egy ökölvívást és egy földharcot összepárosítasz, ember legyen a talpán aki megver utcán...:D
2015. ápr. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!