Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért hiszi azt a sok kickboxo...

Miért hiszi azt a sok kickboxos, boxoló meg thai boxoló, hogy legyőzhetetlenek?

Figyelt kérdés
Megnéztem egy kick-box edzést, de csak feszítő, tetovált ecsetfejeket találtam. Udvariasan köszöntem meg minden, de az öltözőben ellökött az egyik, hogy húzzak arrébb, mert ő itt a "keménymag" főnöke. Tetoválása volt, a jobb felkaron valami tipikus agyrogyadék ázsiai jelhalmaz volt rápingálva. A karja ki volt edzve, látszott rajta, hogy kokszol valamit, de csak karja meg melle volt, a lába pálcika volt. Aztán sparringon valószínűleg direkt velem jött egy körre és elkezdett erőből verni. Azt hittem, hogy egy edző-meccs a technika kidolgozásáról szól, de úgy szájba vágott, mintha ki akarna csinálni. Na mondom ez nem tréfál, szóval elkezdtem védekezni, ahogy tudtam blokkoltam, de így is fejen rúgott párszor, szóval most kék az arcom. Ráadásul tökön térdelt egyszer. Miután letérdelt és egy csapottal leküldtem a seggére. Ekkor teljesen berágott, mert kiesett a fogvédője, de azért szédelegve felállt és tovább akart verni amikor a haverom szétszedett minket. Az edző kiment az előtérbe cigizni meg kávézni, meg azt se tudja az esetek 90%-ba, hogy mi van. Ráadásul most berágott, mert miattam megsérült a fontos versenyzője, aki mellesleg egy bunkó állat. hasonló tapasztalat?

2015. márc. 30. 21:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Sok hülye van. Valami új? :)

Ha élvezed, hogy hülyéket versz, akkor menj le újra és verd meg jobban. Mert miért ne?

Személyes véleményem, a hülyéket kár ütni, csak még hülyébbek lesznek.. de ezt lehet másképp gondolni.

Lehet olyan napod van, hogy jólesik elverni valakit, nyilván nem jó ha így vagy, de akkor már neked legalább van egy kedvenc boxzsákod. Pozitívan kell hozzáállni.

Azt gondolom nem akarod komolyan tudni, hogy miért hülyék a hülyék.. miért beképzelt egy gyenge kickboxer, miért tapló gyökér egy tapló gyökér amikor mindenki Isten gyermeke.. ebbe bele lehet menni nagyon mélyen, de jobb elfogadni hogy a hülyék hülyék mert hülyék :D

2015. márc. 30. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
/ha pedig normálisan szeretnél edzeni, normális edzőtermet, társaságot, edzőt kell keresni, nem?/
2015. márc. 30. 21:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Itt nem sok minden van. A következő edzés az plusz fél óra út.
2015. márc. 30. 21:52
 4/19 anonim ***** válasza:
Pozitív gondolkodás: erősödni itt is erősödhetsz, nem annyit mint egy jó edzővel.. meg nem lesz olyan élmény az edzés mintha értelmes emberekkel gyakorolnál.. de hát mutass olyan embert akinek minden jól összejön az életben :)
2015. márc. 30. 21:56
 5/19 A kérdező kommentje:
Konditerembe lehetne még menni, de hát azokat is az ilyen ürgék látogatják. Na majd meglátom mi lesz, mindenesetre a következő edzésre mosolyogva megyek. Csak értéket nem viszek magammal, hogy edzés közbe ki ne fosszanak. Télen meg szerintem kihagyom, mert korán sötétedik az utcán, aztán ha ezektől függ még hazamenni se biztonságos.
2015. márc. 30. 22:09
 6/19 aikiboxer ***** válasza:
Mert Chuck Norris is kickboxolt. :D
2015. márc. 30. 23:07
 7/19 anonim ***** válasza:
ez az egyik legszarabb kamukérdés, amit valaha olvastam...
2015. márc. 30. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:

Uh bakker, nekem fel sem tűnt hogy kamukérdés :D

Nagyon nem vagyok toppon mostanában :D

2015. márc. 31. 07:05
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Mekkora kamu... :D.

Tehát; egy félprofi kick-box bunyós nem tudott full contact fejrúgásokkal (ráadásul arcra), ütésekkel, sőt, még tökönrúgással sem elintézni téged, aztán egy seggberúgástól lement...

:D

Hajrá! Most nagyot nőtt a szememben mindenféle himihumi...

2015. márc. 31. 09:04
 10/19 anonim ***** válasza:

#9 Egyet értek!

+ Egy versenyző nem csak fizikailag, hanem mentálisan is fel kell készülnie. Nem fog elkezdeni csak úgy kötekedni, meg bunkó lenni másokkal. Pláne nem a kezdőkkel mert az nem kihívás a számára.

2015. márc. 31. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!