Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy birkózó-edzésen milyen...

Egy birkózó-edzésen milyen gyakorlatokat csinálnak, amitől a birkózók olyan erősek lesznek?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs rá mód, hogy eljárjak ilyen edzésre, mert a városban, ahol élet nincs birkózás. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy a mit csinálnak a birkózók edzéseken, amitől ilyen erősek lesznek? Gondolom nem csak a test-test elleni harc.
2010. febr. 19. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Kötélmászás, fekvőtámasz,húzódzkodás, hasizomgyakorlatok, gugolások, béka ugrálások, futás.

Mi ezeket csináltuk, bár én csengáncsoztam, de egyébként nem sokban tér el, rajtuk nincs ruha,rajtunk van. Volt,hogy közös edzéseink voltak a birkózókkal.

2010. febr. 19. 11:06
 2/2 levente homokos tóni válasza:
Attól üfgg. én birkózni járok és minden úgy van ahopgy az előttem leírta. Ámde. Rengeteget gyúrunk és cipeljük egymsát rengeteget( rebúr, váll, nyak, menyasszony stb). Szóval ne pálcika vagy hááát. Nincs sok eéyled.
2013. jan. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!