Miért istenítik a birkózókat?
#1: Te aztán kemény legény vagy!
Én nem istenítem a birkózókat, ők is csak sportolók, mint bárki más.
Kérdező, ki isteníti a birkózókat?
1. válaszoló, ki fikázza a birkózókat?
Küzdősport, elég jó képességeket ad a gyakorlóinak akiknek van esélyük utcán, több ember ellen is. Kivéve ha már az 1. ember kiüti vagy leszúrja netán lelövi őket, akkor elszáll az esély. De küzdelem előtt még van, onnantól kezdve mint a sakk, minden csak az egyes lépéseken áll.
Az a helyzet, hogy mindenkit ki lehet ütni. És akkor még csak pusztakezes bunyónál maradunk..
Birkózóknak is szét lehet törni az orrát, ami ha nem is visz földre valakit, de védtelenebbé teszi. Az ellenfelen is múlik egy küzdelem.
Boxolókat persze hogy elverik a birkózók, a boxolók ügyesek a maguk sportjában, de egyébként korlátozottak.
Nem sok gyakorlatuk van abban hogyan ne fogják meg őket, hogyan ne borítsák fel őket, hiszen rá vannak specializálva a kesztyűs állóharchoz.. Nem, egy boxoló tényleg nem sűrűn fog legyőzni egy birkózót, főleg ha a birkózónak is van némi köze az állóbunyóhoz. Mondjuk kettős fedezék erejéig.
De továbbra is döntések, technika, sebesség, kitérés és készségek kérdése egy küzdelem, szerintem.
Bármilyen gyorsak a birkózók, más is lehet olyan gyors mint ők. Aki ütni gyakorol az gyorsabban üthet mint amilyen gyorsan egy birkózó az egész testével mozog. Aki jól rúg az gyorsan rúg.. aki jól birkózik, az gyorsan robban egész testével. Aki jó taichis, az kitér a birkózók elől is.. mert ezt gyakorolják.
Szerintem minden csak gyakorlás, gyakorlat és képességek kérdése.
Hát ennyi. Én meg nyilván nem tudnék ütni ha éppen becsapom a tarkómat a betonba. Ez egy olyan dolog, hogy csak élesben lehet kideríteni ki mire képes, és ott is pillanatnyi változók jönnek közbe, egy küzdelem kimenetele.. mindig hozhat meglepetést.
De a birkózóknak jó képességeik vannak, ez a jó edzésmódszerből következik.
De részemről a boxolók is baromi ügyesek, gyorsak.
Na pont ez az kedves 1.! Azt hiszi néhány nagyf..@sz, mint te hogy ők istenek, pontosan te isteníted őket!
Lehet hogy 1 vs 1-be a legjobbak, de 3 ember ellen semmit nem ér, a lucskos betonos úton, mire elkezdi ölelgetni az egyiket, addig a másik kettő leüti. Míg a bokszoló elmozog, 2-3 ember ellen is jó, hiába rossz a helyszín minősége ( pl sár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!