Miért istenítik most ennyire Dárdait?
Figyelt kérdés
Semmi bajom a fickóval, nekem is nagyon szimpatikus és tegnap ragyogtam a boldogságtól a döntetlen miatt (sőt ez az egész napomra is kihatott ma :D) Csak nem értem most miért mindenki Dárdainak tulajdonítja a győzelmet? Valóban, ezalatt a pár hhét alatt ennyit tudott faragni a válogatotton?2014. okt. 12. 16:54
1/5 anonim válasza:
A magyar válogatott egy fos volt.Két dolgot mondok: északír és hollandokkal szembeni vereség.Tavaly a románoktól 3-0-ra kaptunk ki, és idén úgy nézett ki, hogy a keret még gyengébb, a románok pedig ugyanazon a szinten álltak.
Tehát a kilátások elég negatívak voltak.Ehhez képest 1972 óta először lőtt magyar válogatott játékos gólt a románnak, nem vették át a vezetést az első tíz percben (az előző három meccsről ez nem mondható el), sőt, igazából egy kicsin múlott, hogy a döntetlenből nem lett magyar győzelem.
Persze ez még nem minden, és a magyar játék eléggé gyatra volt, de az előzőkhöz képest most kivételesen fel tudott mutatni valamit a magyar válogatott, végre.Szerintem ezért.
2/5 anonim válasza:
A mentalitás volt most más. Nagyobb akarat volt így a csapatban és ez leginkább Dárdai miatt volt.
3/5 anonim válasza:
Teljesen új keretet alkotott. Talán 3 ember maradt a kezdőben a korábbiból. Úgyhogy igen, nagyrészt az ő érdeme.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi hogy felvilágosítottatok. Én laikusként nem gondoltam volna, hogy egy ember ennyi dolgot tud formálni egy csapaton pár hét alatt. Mindenesetre örülök neki, hogy mégis és remélem lesznek még további sikerei a válogatott élén.
2014. okt. 12. 17:12
5/5 anonim válasza:
Reméljük, de csak 4 meccsre vállalta, ha jól tudom. Bár lehet meggyőzik majd, ha eredményes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!