Hogyan tudnám fejleszteni magam küzdősport terén?
Figyelt kérdés
Készítettem egy boxzsákot fűrészmoszt-ból jól megdöngölve és 4 zsákba belerakva (kezdésnek szerintem jó az ilyen hogy szokja meg a csuklóm meg a kezem). Az a baj hogy nincs mi alapján edzek mert semmi jártasságom nincs ebben. tudnátok segíteni gyakorlatokkal esetleg videóval/képekkel a gyakorlatról?2015. márc. 25. 17:27
1/7 anonim válasza:
ez megincsak az a jelenség,mint amikor veszel egy kocsit,de még vezetni sem tudsz.
vezetni az oktató tanít meg.
verekedni meg az edző és az edzéstársaid.
2/7 anonim válasza:
Jó edző kell. Idegsebész sem lesz az ember tanulás nélkül, bunyós sem gyakorlás nélkül. A jó gyakorlatokat pedig edzők ismerik, magadtól is tanulhatsz mozogni, ütni, csak hátrányban leszel azokhoz képest akiket már eleve tanítanak a jó bunyóra.
3/7 A kérdező kommentje:
sajnos nincs lehetőségem az edzőre. a településünkön nincs ilyen program. itt inkább a tánc megy nagyon és azzal nem érek semmit.
2015. márc. 26. 13:29
4/7 anonim válasza:
Igazából a tánccal is fejlődhetnek olyan képességeid amik bunyóban is hasznodra lesznek. Attól függ milyen tánc.
Mellette zsákolj. Azt sem zsákolástól sem tánctól nem fogod megszokni milyen ha ütnek feléd, de tánc közben akár megszokhatod az emberek mozgását, ritmusát.
Én jó bunyóst tudnék képezni olyanból, aki táncon megtanult lépni, jó a ritmusérzéke, nem botlik meg a saját lábában.
De zsákolgass, csak ne törd el a saját kezed.
5/7 anonim válasza:
Tánc igazából jó. Nézd meg Muhammad Alit! Milyen könnyeden mozgott és mégis milyen halálos volt! Igazából akinek jó a ritmusérzéke annak jó érzéke van a boxhoz. Ezért jók a fekekték meg a romák a bokszban. Persze ha te nem vagy mozgékony hanem inkább pofozkodó vagy, vagy esetleg rakkolós bunyós, akkor neked ez nem fog feküdni. Mondjuk nem lenne hülyeség megpróbálni.
6/7 A kérdező kommentje:
inkább olyan vékony alkat vagyok szóval lehet hogy megpróbálom. köszi szépen
2015. márc. 26. 18:06
7/7 anonim válasza:
Akkor jobb lesz az elmozgós taktika és a tánc. Valamennyivel jobb lábmunkád lesz. Ugrókötelezz még sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!