Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a lenti videóban látható...

Mi a lenti videóban látható "dobás" neve?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

[link]

4:23-nál.

2015. márc. 22. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez egy csípődobás.

Ma gyakoroltam ilyet, de nem hittem volna, hogy az életben valaki tényleg használja. Most sem hiszem el, hogy valaki képes így beállni hogy eldobják.

MIÉRT??

2015. márc. 22. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Pusztán kíváncsi voltam.

2015. márc. 22. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésedre értettem miért kérdezed, hanem ha emberek már úgyis 'verekedni' akarnak, akkor miért adják ilyen könnyen magukat?

Persze eleve sötétnek kell lenni, hogy egyszerűen csak meg akarjon ütni egy ember egy másikat, de ha már indulatos és feltétlenül pofozkodni akar, akkor.. mindegy, ezek költői kérdések :D

2015. márc. 22. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
simán beadható csak mozgásból kell csinálni(kb mint minden más dobást) mma-ban is viszonylag sokat használják a csípő, váll dobásokat a judo múlttal rendelkező emberek, bár igaz a gáncsokat én is jobban szeretem
2015. márc. 22. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehez kivitelezni olyan emberel szemnen akinek nincs móltja.Igyha jó pozicioban vagy azt a mésik fél észre sem veszi,mivel nemért hozzá
2015. márc. 22. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Jogos..
2015. márc. 22. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz! :)
2015. márc. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!