Judo vagy birkózást válasszam?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni a kettő között. Önvédelemre kellene inkább. De fontos szempont lenne a feszültséglevezetés, és az egészségmegőrzés is, meg az izomfejlesztés. (ebben a sorrendben)
Leírnátok nekem a személyes tapasztalataitokat?
Lehetőleg olyanok válaszát szeretném aki mind a kettő csinálta. Vagy legalább az egyiket.
Köszi!
2015. febr. 5. 15:37
21/27 aikiboxer válasza:
Jól teszed, jó edzést! :)
(Én is itt kezdtem. :)
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. febr. 6. 19:27
23/27 A kérdező kommentje:
Ám kb. mire lehet ott számítani? Milyen volt az edzés? Mennyire volt kemény?
2015. febr. 6. 21:45
24/27 A kérdező kommentje:
Na, elmentem megnézni, jó volt. És foglalkoznak hobbistákkal, mondták, hogy szerettel várnak. szóval erről ennyit...
2015. febr. 9. 22:04
25/27 anonim válasza:
"És foglalkoznak hobbistákkal, mondták, hogy szerettel várnak. szóval erről ennyit..."
50 judo klubból, jó ha 1(!) ilyen! Szerencséd volt és nem kicsi! További jó edzést és sok sikert!
26/27 A kérdező kommentje:
25# köszönöm
2015. febr. 20. 18:53
27/27 anonim válasza:
Az Újpestben már inkább csak őrlángon ég a birkózás, hobbiból járnak le az emberek, elvileg kezdő felnőttekkel is foglalkoznak.
Bár ez nem személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!