17 évesen tényleg nem érdemes már elkezdeni a birkózást vagy a judot?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy velem már nem foglalkoznának,mert idős vagyok hozzá.Csak a gyerekeket veszik komolyan,akiket el tudják vinni versenyekre,olimpiákra.Meg éreztetnék is velem,hogy nem látnak szívesen.2015. jan. 4. 15:26
1/3 anonim válasza:
Jó edzőt keress.
Idiótáktól tényleg nem érdemes tanulni, akik csak versenyzőket akarnak nevelni. Mondjuk.. nem is ettől idióta, hanem attól ha emellett vállal hobbistákat, akikre aztán nem figyel eléggé.
De senki sem kötelez, hogy ilyen edzőkhöz menj. Keress normális edzőt, aki foglalkozik veled. Ennyi.
2/3 Xbox imádo válasza:
Szia.Hát nekem aztmondták már késő..
13 éves vagyok
Az edző sem jó szívvel fgoadott
3/3 anonim válasza:
Keressetek normális edzőt....
....
..
...
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!