Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Judo vagy birkózást válasszam?

Judo vagy birkózást válasszam?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni a kettő között. Önvédelemre kellene inkább. De fontos szempont lenne a feszültséglevezetés, és az egészségmegőrzés is, meg az izomfejlesztés. (ebben a sorrendben)

Leírnátok nekem a személyes tapasztalataitokat?

Lehetőleg olyanok válaszát szeretném aki mind a kettő csinálta. Vagy legalább az egyiket.

Köszi!

2015. febr. 5. 15:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
37%
SZABADFOGÁSÚ BIRKÓZÁS!!!! 4444!!!! Oszt szopol-e?
2015. febr. 5. 18:52
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

LEUNG TING WING TSUN KUNG-FU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a sirály önvédelemre, a wing tsunnal lazán szét tudsz verni egy judóst is és egy birkózót is! Szóval wing tsun!!!

2015. febr. 5. 18:58
 3/27 anonim ***** válasza:
birkózás
2015. febr. 5. 19:53
 4/27 aikiboxer ***** válasza:
10%
A kérdésedből ítélve nem vagy már óvodás korú. Ezért úgyis baromi kicsi az esélye, hogy olyan klubot találj, ahol szívesen foglalkoznak veled mint túlkoros kezdővel, ergo ne azon agyalj jó előre, hogy birkózás vagy judo, hanem hogy egyáltalán mi az, ami elérhető közelségben van és hajlandóak veled rendesen foglalkozni.
2015. febr. 5. 20:58
 5/27 A kérdező kommentje:

#4: Tessék? Mi ez a hülyeség, hogy lesz@*ják mert öreg vagyok? Tele van az internet felnőtt, hobbista edzésekkel csak be kell írni a Google-ba judo/birkózás edzés Budapest. Egyébként meg ha tényleg lesz@nának akkor nem megyek oda, valószínűleg más sem ==> kiesik egy csomó pénz. (azt meg ebbe az országba szerintem senki nem szeretné) ==> más klubba megyek és nekik viszem a pénzt... Meg leveleztem az egyik magyar judo bajnokkal és ő szívesen foglalkozna, tanít engem. Szóval erről ennyit.

Mind 1. A kérdés még mindig:

Melyiket válasszam a judo vagy a birkózás? Miért pont azt?

3# Neked viszont köszönöm, bár leírhattad volna az okait...

2015. febr. 5. 23:17
 6/27 aikiboxer ***** válasza:
Biztosan hülyeség amit írok. Sok sikert, jó edzést!
2015. febr. 5. 23:23
 7/27 A kérdező kommentje:
Ez most valami szarkazmus volt? Vagy komolyan írtad? Mert ha komolyan gondoltad, akkor köszönöm!
2015. febr. 5. 23:47
 8/27 anonim ***** válasza:
2es szovegebol 1 szot sem ertek xddd
2015. febr. 6. 00:00
 9/27 aikiboxer ***** válasza:
Szarkazmus volt... Én is felnőtt koromban kezdtem el judózni, pontosan tudom, milyen nehéz felnőtt kezdőknek jó klubot találni.
2015. febr. 6. 00:57
 10/27 A kérdező kommentje:
Na majd hétfőn lemegyek és megnézem...
2015. febr. 6. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!