Judo vagy birkózást válasszam?
Nem tudok dönteni a kettő között. Önvédelemre kellene inkább. De fontos szempont lenne a feszültséglevezetés, és az egészségmegőrzés is, meg az izomfejlesztés. (ebben a sorrendben)
Leírnátok nekem a személyes tapasztalataitokat?
Lehetőleg olyanok válaszát szeretném aki mind a kettő csinálta. Vagy legalább az egyiket.
Köszi!
LEUNG TING WING TSUN KUNG-FU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a sirály önvédelemre, a wing tsunnal lazán szét tudsz verni egy judóst is és egy birkózót is! Szóval wing tsun!!!
#4: Tessék? Mi ez a hülyeség, hogy lesz@*ják mert öreg vagyok? Tele van az internet felnőtt, hobbista edzésekkel csak be kell írni a Google-ba judo/birkózás edzés Budapest. Egyébként meg ha tényleg lesz@nának akkor nem megyek oda, valószínűleg más sem ==> kiesik egy csomó pénz. (azt meg ebbe az országba szerintem senki nem szeretné) ==> más klubba megyek és nekik viszem a pénzt... Meg leveleztem az egyik magyar judo bajnokkal és ő szívesen foglalkozna, tanít engem. Szóval erről ennyit.
Mind 1. A kérdés még mindig:
Melyiket válasszam a judo vagy a birkózás? Miért pont azt?
3# Neked viszont köszönöm, bár leírhattad volna az okait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!