Miért mindig, a boksz, birkózás, thai box, BJJ, savate?
Figyelt kérdés
Akármilyen kérdést tesz fel itt valaki küzdősport témában, akkor mindig ezt az 5 küzdőstílust írják.
Teszem azt van egy ilyen kérdés:
"Wing Chun vagy Krav Maga a jobb önvédelemre?"
- (erre a válasz) - "Szerintem ökölvívás + birkózás".
"Melyik küzdősportot válasszam karate vagy aikido?"
- MUAY THAI vagy (változatosság kedvéért) ÖKÖLVÍVÁS!!! 444!!! Oszt szopol-e?
" Ninjutsu vagy shaolin kung-fu?"
- Mindkettő egy fos, inkább akkor már savate.
Szóval értitek. Miért mindig ezek? A többi stílus miért rossz?
2014. nov. 29. 09:34
21/24 Singham válasza:
20-as: Kihangsúlyozom akkor megint, amit írtam: valakinek az anyagi helyzete befolyásolja milyen küzdősportot/harcművészetet tanul. Én nem mondtam egy szóval se, hogy csóróság=alacsony értelmi szinttel. A tanulmány ilyen szempontból én se értek egyet.
22/24 anonim válasza:
Hát kedves kérdező azért ezeket ajánlom mert magyarországon a birkózás és a box a legszinvonalasabb a többi csak a zöld hasút szereti.Ez van,de pl ha lenne itt a környéken egy családias kung-fu edzés egy igazi ázsiai harcművésszel biztos én is benéznék oda.Amúgy egyértelmű,hogy szerepet játszik a lótyi abba mit fogsz űzni csak mert egy ilyen karate ruha meg judo ruha több mint 20ezer forint a felnőt persze meg használt egy új ha jól tudom 40rugó.Egy birkózó mezhez hozzá lehet jutni amin nincs logó meg márka 2-3000ft-ért meg valamilyen puha talpú kínai cipő is kb ennyi boxhoz megint nem kell csak egy rövid nadrág meg egy torna cipő kesztyüt már adnak ott.Szóval sajnos ma magyarországon nagyon is befolyásolja a pénztárcád mit fogsz űzni.
23/24 anonim válasza:
Mert csak a birkózás és a box a jó, a többi az kb. kici-ócó kínai - ilyen az összes távol-keleti humbug bűvészet.
24/24 anonim válasza:
9-es: azért, mert az "értelmiségiek", büfészakon végzettek azt hiszik, hogy hű, de különlegesek, mert megismerkednek a távol-keleti kultúrák egy-egy szeletével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!