Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez jó edzés lenne...

Lipusz Eszter kérdése:

Szerintetek ez jó edzés lenne egy 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 éves lány vagyok. Mindig egy tökéletes testről álmodoztam, és úgy gondolom most jött el az az idő, amikor képes lennék ezt megvalósítani. Egy éve voltam edzőtermekben, ahol azt mondták, hogyha folytatom, sok eredményt érhetek el, mert szívós vagyok, és akármennyire fáj, akkor sem hagyom abba, mert meg kell csinálni!! Úgy gondoltam, hogy tanulás után, minden nap ezt csinálnám: bemelegítések, 115 felülés, 50-50 kitörés, 100 guggolás, bicepszgyakorlatok. Persze ezt mind zenére és egészséges életmód mellett, ugyanis mindent megeszek. Nem kevés ez? Illetve mennyi idő alatt lehetne eredményt látni? Most a legfontosabb a has és a comb/popsi lenne. Köszönöm a válaszokat:)
2014. nov. 3. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne eddz minden nap, mert nem tudsz regenerálódni. Felülés helyett hasprés menjen, mert felüléssel tönkre vágod idővel a gerinced és nem csak a hasizmot terheled, hanem a csípőhajlító izmokat. Amúgy 12 évesen ráérsz még bőven egy jó formát összehozni. :)
2014. nov. 3. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeseg.

Összecsapott, latszik hogy a legalapabb dolgokkal se vagy tisztaban. Olvasd el a Sarga Kapszula c. kiskonyvet,fent van neten,abbol sokat megtudhatsz.

Inkabb jarj valami sportra heti 3× es emellett edzhetsz otthon.

2014. nov. 3. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

"Sziasztok. 12 éves lány vagyok. Mindig egy tökéletes testről álmodoztam,"

jó ég...

2014. nov. 3. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 na őszintén.. mi bajod van?:"DDDD ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK!!!

omg

2014. nov. 3. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

milyen egész életedben? még a pubertárst se ütötted meg...

hagyjuk már...

most jött el az idő? majd 18 évesen, ha normálisan kifejlődött a csontrendszered el lehet kezdeni keményen edzeni

tudod, hogy az edzőtermi rúd kb egy súlyba van veled?

2014. nov. 3. 23:24
 6/7 anonim válasza:
Eznem jo!!! Ezt ne csináld! Csak 12 éves vagy! Majd kezd ugyanezt 16 éves korodban!! Tudsz uszni ? Ha tudsz akkor a kondi helyett mindennap mrnny el az uszodába vagy járj uszo edzesekre es ha folyamatosan csinalod uszol kemenyen sokat meg lehet beloled versenyuszo (ha mar most jol tudsz uszni) es kesz is fejleszt es egeszsrges sport
2014. nov. 4. 02:16
 7/7 anonim válasza:
az úszás tényleg jó. van egy pár lány úszó ismerősöm és nagyon szép alakjuk van. Szerintem járj úszni mellette hasprés meg gugolgatás.
2014. nov. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!