Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem tudom egyszerűen, hogyan...

Nem tudom egyszerűen, hogyan kezdjek neki, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy 5 és egy 6 éves kis öcsém és tiszta ninja mániások,na igen ezzel nem is lenne baj,ha nem rám lennének bízva és nem fárasztanának le minden nap >< tudom a fiatalok ilyenek,de már tiszta kék zöld folt vagyok minden hol,ha már ninjáskodnak akkor csinálják rendesen,hogy valami rendes ninja dolog is rájuk ragadjon,nem nagyon tudom,hogy a nindzsák mit szoktak csinálni,csak kb annyit,hogy láthatatlanok tudnak maradni,meg megtudják védeni maguk o.O na ennek még haszna is lenne,na most már rátérek a lényegre....annyit szeretnék kérni tőletek,hogy valami oldalt küldjetek légyszi amiből megtudom tanítani az öcséimet a ninjáskodásra és hátha belőlem is ragad valami az önvédelemből,ez hasznos lenne.De valami kezdőt légyszi,találtam pár oldalt de valami hihetetlenül nehéz lépések vannak benne >< ugrás és ütés aztán talpra érkezés,na igen hát nem hangzik nehezen,de valami hihetetlenül nehéz megcsinálni xD na elég a szövegből csak ennyit kérek tőletek,hogy küldjetek nekem egy oldalt,hogy valami hasznos legyen az öcséim számára is,én ne szenvedjek,meg stb.... :)
2014. okt. 9. 21:15
 1/1 anonim válasza:
2014. okt. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!