Ajánlanátok valami jó frizurát ilyen sz*rsz*r hajra? Amit gyorsan és egyszerűen el tudok készíteni? És mit kezdjek a választékkal?
Hát ha semmiképp nem akarsz vágatni, akkor nem tudom, mit lehetne vele kezdeni...
Mert ha dúsabbat akarsz és könnyen kezelhetőt, akkor azt olyanra kéne vágatni...
Nekem is lelapuló hosszú hajam volt, most vágattam le emiatt és tök jó. Dúsnak hat, én el nem tudtam képzelni, h ennyi hajam van. És simán csak megszárítom és tök jól áll.
Válaszd el oldalt, tupírfésűnek a végével szépen egyenes vonalban el lehet választani.
Szerintem az is segítene, ha vágatnál bele fokozatot, a végéből nem kell nyíratnod. :)
Köszi a válaszokat!
Hajdúsítós mindenfélét próbáltam már, de annyira vékony szálú a hajam, hogy így is lelapul. De lehet rosszul csináltam valamit. Azért ki fogom próbálni megint, meg mindent, amit tanácsoltok.
Jöhet még válasz! :)
Szia, ha gondolod küldj képet magadról priviben és ajánlok pár frizurát :) Fodrásznőnek tanulok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!