Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok valami jó frizurát...

Ajánlanátok valami jó frizurát ilyen sz*rsz*r hajra? Amit gyorsan és egyszerűen el tudok készíteni? És mit kezdjek a választékkal?

Figyelt kérdés
Vékony szálú, kevés hajam van, hátközépig érő. Oldalt olyan irokéz stílusban lefelé nő a hajszál, ennek megfelelően középen van egy vastag választékom, ami sehogy sem áll, két oldalt meg lóg lefelé és a fejemre lapul. Akármit csinálok, ez a választék ott van és látszik, életemben ilyet még nem láttam. 1. hogy tüntessem el? 2. Hogy lehet dúsnak tetsző hajam kevés munkával? Nincs se időm, se türelmem hajazni, néha becsavarom, de másnap kirúg minden hullámot. Levágatni meg nem akarom, sose volt ilyen hosszú hajam, 5. éve növesztem. Unom már, hogy csak feltűzöm, copfban hordom, fáj is, ahogy húzza, meg olyan jó lenne már valami csinosabb haj...
2013. júl. 24. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Tupírozd fel, dúsabbnak fog hatni
2013. júl. 24. 01:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha semmiképp nem akarsz vágatni, akkor nem tudom, mit lehetne vele kezdeni...

Mert ha dúsabbat akarsz és könnyen kezelhetőt, akkor azt olyanra kéne vágatni...

Nekem is lelapuló hosszú hajam volt, most vágattam le emiatt és tök jó. Dúsnak hat, én el nem tudtam képzelni, h ennyi hajam van. És simán csak megszárítom és tök jól áll.

2013. júl. 24. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Válaszd el oldalt, tupírfésűnek a végével szépen egyenes vonalban el lehet választani.

Szerintem az is segítene, ha vágatnál bele fokozatot, a végéből nem kell nyíratnod. :)

2013. júl. 24. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak dúsító hajhabok, spray-ek :) próbáld ki
2013. júl. 24. 13:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hajdúsítós mindenfélét próbáltam már, de annyira vékony szálú a hajam, hogy így is lelapul. De lehet rosszul csináltam valamit. Azért ki fogom próbálni megint, meg mindent, amit tanácsoltok.

Jöhet még válasz! :)

2013. júl. 24. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, ha gondolod küldj képet magadról priviben és ajánlok pár frizurát :) Fodrásznőnek tanulok.

18/L

2013. júl. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!