Melyik olcsó és nagy választékkal rendelkező budapesti kerképárüzletet ajánlanátok?
ha például nem szánsz rá 50 rugót, akkor menj be az első boltba. hauser van mindenhol. abba a kategóriába egész jó. 60-70 ezernél, és fölötte nézzél ki valamit a neten, menj be minden boltba és érdeklődj, hol mennyi. netről ne rendelj, csak alkatrészeket.
segítsünk választani?
csak egy felhasználási területet és árat mondj
kösz a válaszokat!
a paraméterek: városban használnám majd minden nap, ellenben bírnia kéne a terepet is, mert Balaton körbebicajozás is szerepel a terveim között, meg kisebb terepek, emelkedők. Szánok rá, akár 60-70-et is, akár többet is (bár 100-at már talán nem és ez minden kellékkel együtt értendő), nameg bírni kéne a nem pont pehely súlyomat is.
Ha városba és terepre kell akkor vegyél egy mtb-t és amikor az aszfalton használós időszak van akkor rá egy kenda k90-es vagy hasonló gumi, a Balatonhoz pedig a gyári terep.
Ilyen árban ha jó minőséget akarsz akkor a Neuzert tudom javasolni, nekem bevált. Ha jól tudom az X2-es modell nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!