Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az MMA jobb vagy a K1?

Az MMA jobb vagy a K1?

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 15:51
 1/4 anonim válasza:

Miben? Látványosságban?

Én tuti a K1 nézném a TV-ben inkább, az MMA az nagyrészt a földön való gurulás, birkózás. Nem igazán látványos. Persze aki ismeri a barzil jiu jitsut fogásokat vagy birkózás az biztos jobban élvezi mint pl én... Én maradok a japán jiu jitsunál inkább. Az is elég komplex és látványos is, meg verekedni is megtanít:

https://www.youtube.com/watch?v=ITmDdJgI6Nw

2014. szept. 30. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
szerinted? A K1 csődbe ment évekkel ezelött, a UFC meg szárnyal. Sokkal több lóvé van az mma-ban, a legjobb bunyósok ezért ott indulnak. Ott van Cro cop, Overeem, mindkettő k1 bajnok, az Ufc-ben meg szarrá verték őket nemegyszer.
2014. okt. 1. 00:27
 3/4 anonim válasza:

Mert ők k1 ben is szarok voltak, de egy semmy shildt-el pl nem tudom mit kezdenének :)

Amúgy a kérdés nem egyértelmű, látványban vagy sportot üzni jobb e egyik a másiknál?

2014. okt. 7. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Mármint Semmy Schilt? Ugyanmár, ő ásta ki a K1 sírját. Most őszintén, ki kíváncsi egy technikátlan óriásra, aki 30 kilóval könnyebb ellenfeleket ver meg, a méretét kihasználva?

Ráadásul középszerű harcos, egy csomószor kikapott k1ben is, nála kisebb emberektől, pl, Hari, Aerts, Ignashov. MMA-ban is csomószor leverték, Barnett többször is, de Big nog, meg Fedor is legyőzte. Az a fedor, akit szinte mindenki megagyalt, amikor elment amerikába bunyózni.

2014. okt. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!