Miben? Látványosságban?
Én tuti a K1 nézném a TV-ben inkább, az MMA az nagyrészt a földön való gurulás, birkózás. Nem igazán látványos. Persze aki ismeri a barzil jiu jitsut fogásokat vagy birkózás az biztos jobban élvezi mint pl én... Én maradok a japán jiu jitsunál inkább. Az is elég komplex és látványos is, meg verekedni is megtanít:
Mert ők k1 ben is szarok voltak, de egy semmy shildt-el pl nem tudom mit kezdenének :)
Amúgy a kérdés nem egyértelmű, látványban vagy sportot üzni jobb e egyik a másiknál?
Mármint Semmy Schilt? Ugyanmár, ő ásta ki a K1 sírját. Most őszintén, ki kíváncsi egy technikátlan óriásra, aki 30 kilóval könnyebb ellenfeleket ver meg, a méretét kihasználva?
Ráadásul középszerű harcos, egy csomószor kikapott k1ben is, nála kisebb emberektől, pl, Hari, Aerts, Ignashov. MMA-ban is csomószor leverték, Barnett többször is, de Big nog, meg Fedor is legyőzte. Az a fedor, akit szinte mindenki megagyalt, amikor elment amerikába bunyózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!