Tandem ejtőernyős ugrás vagy tandem siklóernyőzés a jobb?
Inkább ejtőernyős ugrást akartam volna kipróbálni (persze tandemmel).
De közben találtam akciós siklóernyőzést, így ezt rendeltem meg. Erre megyünk a párommal.
Siklóernyőzés is ugyan nagy élmény lesz, mintha az ugrás?
Mindkettő egy nagy élmény, de más az élmény természete.
Ejtőernyőnél egy óriási adrenalinlöketet kapsz és pár percig nagy magasságból nézelődhetsz.
Sklóernyőnél viszont inkább a repülés élményén van a hangsúly. Nyugodtan siklotok párszáz, vagy pártíz méteren (jó idő esetén és ha nem vagytok beparrantva a magasságól, akkor a határ 3000 méter).
Hatalmas élmény egy hegyoldal mentén a fák lombkoronája fölött pár méterrel siklani, majd kitekerve párszáz méter magasról körbenézelődni.
És mivel "nyugodtabb" sport, ezért csak a repülésre koncentrálsz és nézelődni tudsz. Szabadesésnél minden érzékedet leköti a zuhanás és a bivaly látványt nincs időd élvezni.
Magam siklóernyőzök és ismerek olyat, aki ejtőernyős ugrás uán jött át siklóernyőzni, mert nekik az tetszett, amikor kinyílt ernyővel csak suhan az ember. Ennél a sportnál erre van kihegyezve minden.
Biztos nagy élmény lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!