Hogyan szálkásítsak?
-3szorosát vigyem be a testsúlyomnak grammban.
-A ch-t folyamatosan csökkentsem,kb 2szeresére a testsúlyomnak
-Új edzésterv (kevesebb pihenőidő,kardió edzés,több széria,kevesebb súly)
Hogyan kezdjem el?
Milyen táp. kieget ajánlotok?
Fehérje+Zsírégető+L-glutamin+vitamin
Milyen zsírégetőt ajánlotok?
Jelenleg 193cm,109kg vagyok.
A szálkásításnak az a léyege, hogy a zsírt kiégesd az izmok közül! (ezt nem árt tudni... Ha fogyni akarsz akkor egyél kevesebbet!)
L-carnitin szedj az zsírégető. Csinálj mindent kevesebb súllyal de sokkal többet. Pl: mellezés 100 kb helyett 60 kg de abból 15-20-at nyomj. Pihenj kevesebbet. És ha tudsz hasazz minél többet, akár reggel este!
Fehérje: Ettől csak az izmod nő, semmit nem csinál a zsírral.
Glutamin: Ez egyfajta fehérje. 60%-ban ez felelős az izom növekedéséért, de ettől sem leszel szálkás.
Vitamin: Szedj de csak mértékkel, mert van ami étvágygerjesztő!! Ha viszont semmit nem szedsz akkor fáradt, sápadt és fogékony leszel a betegségekre!
Na akkor kijavítanám az előttem szólót.
Hasazni tök fölösleges, a zsír miatt nem látszik a hasizmod, hasazástól sem fog. Diétázni kell.
Semmiképpen se csinálj több sorozatot, és több ismétlést! Azért mert az ember zsírt akar leadni, nem kell magasabb ismétlésszámokat alkalmazni. Ez egy nagy-nagy tévhit.
Jól írtad, tskg-onként 3g fehérje, 2g szénhidrát.
Zsírégető, tápkieg fölösleges, jóminőségű fehérjét veszel és reggel valamint edzés után iszod, bőven elég.
Kardiózni heti 3-szor elég 40-50 percet. Mondjuk séta.
Kisebb súllyal gondoltam,hogy felesleges.
Monoton séta jelenleg (tömegnövelésnél)
6,3km/h 15fokos emelkedő, 3km táv
Azért akarok fehérjét szedni,mert simán kajával nem tudnék ennyit bevinni!
Én is egyetértek veled,-az a ahogy leadtad egész jó arány-lassan akarok szálkásodni,de biztosan! Havi 3kg-ot akarok fogyni,de nem izomba. (Sokan mondják,hogy ennyit,meg annyit fogytam. Én ilyenkor szoktam kérdezni: Na de miből?)
Izomból is lehet fogyni sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!