Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan szálkásítsak?

Hogyan szálkásítsak?

Figyelt kérdés

-3szorosát vigyem be a testsúlyomnak grammban.

-A ch-t folyamatosan csökkentsem,kb 2szeresére a testsúlyomnak

-Új edzésterv (kevesebb pihenőidő,kardió edzés,több széria,kevesebb súly)

Hogyan kezdjem el?

Milyen táp. kieget ajánlotok?

Fehérje+Zsírégető+L-glutamin+vitamin

Milyen zsírégetőt ajánlotok?

Jelenleg 193cm,109kg vagyok.

2010. jan. 20. 14:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
35%

A szálkásításnak az a léyege, hogy a zsírt kiégesd az izmok közül! (ezt nem árt tudni... Ha fogyni akarsz akkor egyél kevesebbet!)

L-carnitin szedj az zsírégető. Csinálj mindent kevesebb súllyal de sokkal többet. Pl: mellezés 100 kb helyett 60 kg de abból 15-20-at nyomj. Pihenj kevesebbet. És ha tudsz hasazz minél többet, akár reggel este!

Fehérje: Ettől csak az izmod nő, semmit nem csinál a zsírral.

Glutamin: Ez egyfajta fehérje. 60%-ban ez felelős az izom növekedéséért, de ettől sem leszel szálkás.

Vitamin: Szedj de csak mértékkel, mert van ami étvágygerjesztő!! Ha viszont semmit nem szedsz akkor fáradt, sápadt és fogékony leszel a betegségekre!

2010. jan. 20. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Na akkor kijavítanám az előttem szólót.

Hasazni tök fölösleges, a zsír miatt nem látszik a hasizmod, hasazástól sem fog. Diétázni kell.

Semmiképpen se csinálj több sorozatot, és több ismétlést! Azért mert az ember zsírt akar leadni, nem kell magasabb ismétlésszámokat alkalmazni. Ez egy nagy-nagy tévhit.

Jól írtad, tskg-onként 3g fehérje, 2g szénhidrát.

Zsírégető, tápkieg fölösleges, jóminőségű fehérjét veszel és reggel valamint edzés után iszod, bőven elég.

Kardiózni heti 3-szor elég 40-50 percet. Mondjuk séta.

2010. jan. 20. 17:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Kisebb súllyal gondoltam,hogy felesleges.

Monoton séta jelenleg (tömegnövelésnél)

6,3km/h 15fokos emelkedő, 3km táv

Azért akarok fehérjét szedni,mert simán kajával nem tudnék ennyit bevinni!

2010. jan. 20. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor én is javítok. Heti 3 aerob/kardio nem ér sokat. Heti 5 aerob, tápkieg zsírégető nélkül, diéta nélkül (mindent eszek de kerülöm a zsíros kajákat, fehérje magas) 5 hónap alatt leadtam 15 kilót tömegem megmaradt csak jóval minőségibb, hasazás nem felesleges ha nem lógó hájas has takarja akkor hamar látszik az eredmény. Ez tapasztalat nem az általános bunnyfanok okoskodása. Ha gondolod tegyél egy próbát sok sikert kívánok!
2010. jan. 21. 09:03
 5/12 anonim válasza:
Én 18 éve foglalkozok testépítéssel, és azt kell hogy mondjam igaza van az előzőnek!
2010. jan. 21. 19:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Én is egyetértek veled,-az a ahogy leadtad egész jó arány-lassan akarok szálkásodni,de biztosan! Havi 3kg-ot akarok fogyni,de nem izomba. (Sokan mondják,hogy ennyit,meg annyit fogytam. Én ilyenkor szoktam kérdezni: Na de miből?)

Izomból is lehet fogyni sajnos!

2010. jan. 22. 13:37
 7/12 anonim válasza:
TE, az a srác vagy,aki készül a felvételire és nem tud a saját súlyával dolgozni,ugye? Én a futást ajánlom és alufoliával szaunázz,az se rossz
2010. febr. 1. 21:13
 8/12 A kérdező kommentje:
A szauna az "edzi" a tüdőt? Vagy tisztítja? És mennyit kell szaunázni? Heti 1X15perc?
2010. febr. 2. 16:22
 9/12 anonim válasza:
A szauna ha úgy vesszük eddzi a tüdőt,de inkább fogyaszt főleg celofán/alufóliával tényleg sokat lehet vele fogyni,mert minden vizet kihoz a testedből.
2010. febr. 2. 21:28
 10/12 anonim válasza:
inkább heti fél óra.
2010. febr. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!