Hány kg-os súlyokkal szálkásítsak? 60 kg vagyok és lány! Combra, fenékre, bicepszre szeretnék!
Nem akarlak elszomorítani, de zsírégetésre, főleg vastag combra és nagy seggre csak az intenzív, hosszantartó mozgás - pl.: a minnél több és rendszeresebb futás - jó, megfelelően kialakított étkezéssel.
De ha lenyomsz napi 10 km-t (amit gyenge kondival is le lehet kocogni kb. egy óra alatt, később akár 45 perc alatt is) akkor azt és annyit eszel mellette amennyit csak akarsz.
Ha meg nem ér meg neked napi 1 órát a dolog akkor veszett fejsze nyele.
Lehet, hogy félreérthető voltam, tehát:
Az edzés nem égeti el a zsírt, csak zsírégetésre ösztönzi a szervezetet (!)
Edzés alatt szénhidrátból nyerünk energiát. Mindíg!!!
"NINCS AZ EDZÉSNEK KÖZVETLEN ZSÍRÉGETŐ HATÁSA! "
Ez némiképp ellentétesnek tűnik azzal a ténnyel, hogy még soha életemben nem láttam kövér élsportolót, ellenben nagyon-nagyon sokan meghíznak, mikor abbahagyják az élsportot (nekem pl. 10-ből 7 csapattársam eléggé meghízott mikor abbahagyták az élsportot)
Igen, mert a metabolikus ritmus lelassul náluk.
Azért nem látsz zsíros sportolót, mert a legtöbb sportban hátrányt jelentene, ennyi az egész.
Egyébként látom nem nagyon érted....az edzés nem égeti el a zsírt, de gyorsítja a kalória-leadást, így SEGÍTI a zsír leadását.
Az edzés csak egy stimulációt biztosít az izmoknak, és hogy erre hogy reagál a szervezet, az a tápanyagbeviteltől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!