Ez a lány izmos? Videóval
a hétszázát micsoda csaj
van rajta némi izom igen,de nem izom kell hozzá hanem erő és hajlékonyság hogy ezt meg tudd csinálni.egy kicsit becsapós egyébként mert a lábuk az tapad a rúdhoz csak a tenyerük csúszik a rúdtáncosoknak úgy tudom,ezáltal lábbal nem kell nagyon szorítani csak ráfonni és már meg is tartja a súlyát a táncosnak,de volt pár rész a videóban ahova bizony kellet erő is.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Hát, igen. Az asszony is gondolkodik minden este, hogy dugjon-e velem vagy sem, a sakkozó is gondolkodik, hogy mi legyen a következő lépés, oszt osztán mind a kettő csak gondolkodik, hááá, mi itten a kérdés???
Hja, hogy a két fajta gondolkodás között pont akkora a különbség, mint a favágás meg a rúdtánc között.
Ha a felét megcsinálod, mint amit a csaj a videón, akkor majd mondhatod, hogy ezmiez.
Addig meg csak lihegj a favágó fűrészeddel.
szerintem nagyon is sportnak számít... mint bármelyik másik táncstílus. csak a tánc úgy sport hogy közben művészet is.
a sport tág fogalom, amit gyakran elfelejtenek a fiúk, nekik kb csak az sport amiben labda van. és a kérdésedre a válasz: igen, nagyon is izmos ez a lány.
Úgy tudom egy átnyergelt tornász lányról beszélünk, tehát igen van némi izma a hölgynek.
A tanult kondis-favágó kollégának ajánlom figyelmébe ;):
"A sport definíciója:
Olyan játék, mely növeli az ember mozgáskultúráját, fizikai erejét, egészségét (testnevelés, rekreáció, szabadidő hasznos kitöltése)"
Innentől a kondi ép oly meg kérdőjelezhető, mint a táncok.
rendeb elfogadom hogy sport, velem lehet beszélni és meggyőzni is. :)
de nem kell favágózni nem vagyok favágó csak imádok stihlel dolgozni és ha még pénzt is keresek vele akkor miért ne csinálnám néha napján ha felkérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!