Hány kg-os súlyokkal szálkásítsak? 60 kg vagyok és lány! Combra, fenékre, bicepszre szeretnék!
Most tényleg azon szívózol, hogy maga az edzés vagy az annak hatására kiváltott testi reakció váltja ki az eredményt?
Az eredmény a lényeg nemde?
Nem!!!
Edzhet valaki napestig, ha nem megfelelő az étkezése.
Ez szorosan összefügg.
Azt szokták mondani, az edzés aránya a sikerben 30%, az étkezés 70%.
Én még igazából a pihenést is bevenném, mint fontos tényezőt, a regenerálódás miatt. Mivel a zsírleadásnak ez a sarkalatos pontja.
Sanci:
Ne akassz ki :-)
Szerinted a súlyzótól lesz vastag a karja??
Nem attól amit megzabál?!
Elég ha emelgeted a súlyzót és 45-ös karod lesz, főleg úgy, hogy még az izom növekedésért felelős tesztoszteron sincs jelen a szervezetében. (elenyésző)
Ezt Te sem gondolod komolyan.
Kockás hasú, 7-8 % testzsírral rendelkező fitness-versenyzőkkel is 8-12,5 -ös kézisúlyzókat használunk.
A lépcsőzés állóképességi edzés, nem esz tőle formás feneked, csak a zsírt segít eltüntetni, helyes étkezés mellett.
A súlyzós edzés normálisan -szakszerűen- végezve nem árt az ízületeknek, sőt az erősebb izom- és támasztószövetek stabilabbá teszik és óvják őket a sérüléstől.
10-08 11:46:
A Tf. -es diplomádat ne reklámozd, mert én -és bárki aki a fitness területén dolgozik- pontosan tudja, mennyit ér, mi áll mögötte.
Tedd el emlékbe és tanulj valami értelmeset :-)
Te halál komolyan hiszel ebben a "szálkásító" , "kis súlyal sok ismétlés" marhaságban??
Ne is haragudj, de ez vérciki manapság, már nem csak a szakmán belül, de 16 éves kissrácok is kiröhögnek, ha ilyet mondasz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!