Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Komolyan azt gondoljátok,...

Ambur T. Attila kérdése:

Komolyan azt gondoljátok, hogy a Gyakori kérdéseken ahol bárki írhat név meg arc nélkül, hiteles választ kaphattok Önvédelmi és Harcművészeti kérdésekre?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert olvasgattam a Kérdéseket, és egy két kivétellel, a legtöbb helyen USBORNE aláírással egy rendkívül paraszt stílusban válaszoló valakit találtam, aki több kamuprofillal is egyfolytában fikáz más stílusokat. (Onnan tudom, hogy több profillal is saját magával beszélget, mert valahol ennyi, valahol meg annyi % ugyan annak az aláírásnak a hasznossága)

Komolyan azt gondolja bárki, hogy azok akik név és arc nélkül másokat fikáznak, mert nem félnek a következményektől, hiteles véleményt tudnak írni harcról, önvédelemről? (Pláne úgy, hogy ez az ember egész nap a gép előtt ül, mert mindenre egyből válaszol?)

2014. szept. 1. 10:10
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
90%

Rendben mutasd magad ne itt keménykedj!

Írjál privátot, hülye gyerek.

És ki farc mondta neked te szerencsétlen, hogy nem űztem semmit? Ha?!

2015. jan. 22. 17:15
 42/48 anonim ***** válasza:
Többek között én nem álltam neki fikázni senkit sem! szóval nekem nem nagyon kell mutatnom semmit, veled elntétben...
2015. jan. 22. 17:16
 43/48 anonim ***** válasza:
Én is azt fikázom amiről tudom, hogy gagyi. Amit nem ismerek, vagy nem próbáltam, azt én sem fikázom. Sokan szokták itt fikázni például a shaolin kung-fut is. Én nem. Miért? Mert nem ismerem. Ennyi!
2015. jan. 22. 17:31
 44/48 anonim ***** válasza:
90%
Ha tengelyt akasztotok, légyszi tegyétek már majd fel youtube-ra! Kíváncsi lennék, ki nyer, a nindzsucus vagy a sztrítfájter. :D
2015. jan. 22. 17:46
 45/48 anonim ***** válasza:

#43: Értem. Igazából a krav magás hozzá szólás volt ami zavart ott. Hogy írtam egy linket és azt viszont "ismerem."

#44: Nem nindzsuzom. Másokat űztem.

2015. jan. 22. 17:55
 46/48 anonim ***** válasza:
AZ. A. GYEREK. NAGYON. HÜLYE!!!!
2015. jún. 7. 22:02
 47/48 anonim válasza:

Szájkaratés majmok tolják a gyakorin. Komoly ember elmegy és megnézi. Nekimegy az edzőnek, aztán had szóljon.

Voltam Ádámnál így kezd minden tanfolyamot:

"Van valaki aki azért jött, hogy megmutassa nekem, hogy nem működik a ninjutsu és szeretne összeverni?"

Van náluk randori, vagyis rendes küzdelem, és sok vér folyik a dojóban. Ez persze sokaknak nem tetszik. De az biztos, hogy nem találsz olyan embert aki őt megverte volna, meg olyatz sem, aki nála tanult volna, és utána lenyomták volna az utcán.

Szájkaratézhattok, de amíg le nem mentek megmutatni, addig csak csicskák vagytok...

2015. szept. 7. 20:48
 48/48 anonim ***** válasza:
Vicces ez az egész. :D
2015. szept. 8. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!