Komolyan azt gondoljátok, hogy a Gyakori kérdéseken ahol bárki írhat név meg arc nélkül, hiteles választ kaphattok Önvédelmi és Harcművészeti kérdésekre?
Azért kérdezem, mert olvasgattam a Kérdéseket, és egy két kivétellel, a legtöbb helyen USBORNE aláírással egy rendkívül paraszt stílusban válaszoló valakit találtam, aki több kamuprofillal is egyfolytában fikáz más stílusokat. (Onnan tudom, hogy több profillal is saját magával beszélget, mert valahol ennyi, valahol meg annyi % ugyan annak az aláírásnak a hasznossága)
Komolyan azt gondolja bárki, hogy azok akik név és arc nélkül másokat fikáznak, mert nem félnek a következményektől, hiteles véleményt tudnak írni harcról, önvédelemről? (Pláne úgy, hogy ez az ember egész nap a gép előtt ül, mert mindenre egyből válaszol?)
Na, a tisztánlátás érdekében, hogy a válaszadók is tudják miért írta ki ezt a kérdést kedves Ambur T. Attila: történt nem rég, hogy egy másik kérdező feltett egy kérdést, miszerint a Ninjutsut vagy az ökölvívást válassza. Nos, Usbourne hozva a sajátos stílusát, de elmondta, hogy a Ninjutsu semmit se ér (és ezt nem csak a hazai oktatásra értjük, mint a Karate esetében). Lehet, hogy van egy stílusa Usbourne felhasználónak, ami miatt nem sok mindenben értünk egyet, de ebben viszont igen. Ekkor jött meg Attila. Elkezdett toporzékolni, hogy mit képzelünk magunkról, amiért a Ninjutsut szidni merjük, ha nem voltunk egyetlen egy edzésen se (avagy a tipikus kifogás), stb. Kb. úgy hisztizett, mint egy kislány. Na, ekkor próbáltam normális hangnemben elbeszélgetni Attilával, de már az elején feladatam, mivel tudtam, hogy baromira nem fog menni. Kb. olyan, mint amikor egy hisztis kis gyerekkel próbálsz valamit megértetni. Na, ez a hisztizése tart még mindig, mert beteges módon mindenkiben Usbourne lát. Nekem is írt PÜ-t, meg másoknak, mivel szerinte, ha valaki leszól egy stílust, az már Usbourne lehet csak (még akkor is, mint az én esetemben, hogy hamarabb itt voltam, mint Usbourne).
Most nem részletezem, hogy Attila milyen baromságokat írt össze (és most nem stílus fikázásból írom ezt), de azokhoz képest Usbourne is elbújhat.
Száz szónak is egy a vége: ne hisztizz már tovább kedves Attila, mint egy csepp taknyos kölyök.
Oltás. :D Megy a zöld kéz, utolsó! :)
Azt a kérdést meg megkeresem... :)
Komolyan gondoljuk, mert az értelmesebbje az érveket olvassa, nem a fikázásokat meg hetvenkedéseket.
Szerintem Usborne teljesen jókat ír.
Tény, hogy sok mindenben kell nekem is egyet értenem Usival. :). A meglátásai rendben vannak, de amikor neki áll olyanokat fikázni, akikel soha nem találkozott, vagy soha nem edzett, az szerintem gyáva emberre vall...
Mint ahogy az is, ha valaki név nélkül és arc nélkül teszi ugyan ezt.
Például több olyan kijelentést is tesznek ezek az emberek, hogy ezt vagy azt kihívták, de az meg megfutamodott előlük. Vagy ismernek olyat aki így járt...
De ezek mind kamudumák, hiszen akiket általában Leszólnak, fix edzéseket tartanak, és még senki nem jött hozzánk sem el edzésre, hogy heló szijjja én vagyok a gyk-ről és azért jöttem, hogy megmutassam, semmit nem ér amit csinálsz.
Válaszolva a feljebbi felvetésre, nem hinném, hogy bármi kivetni való lett volna a stílusban ahogy írtam, csupán azt jeleztem, hogy amíg nem jössz el és mutatod meg, hogy mekkora vagy és a tudásod is mekkora, addig bizony kislány vagy, aki a youtuberól szedte össze a tudását.
Pláne amikor neki áll valaki hazugságokat terjeszteni direktben egy személyről. Teljesen mindegy, hogy kiről van szó meg milyen irányzatról...
Aztán a másik téma, ez a Magyarországi oktatás. Én is voltam minden stílusból gagyi edzésen, meg jón is. Főleg mert nem stílus függő az, hogy melyik hatékony, meg melyik nem, hanem egészen egyszerűen ember függő, vagyis az oktatótól függ...
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy hány százalékban számít, vagy ki mennyire veszi komolyan az itt leírtakat. Főleg mert azért valljuk be őszintén, hogy ez ugye itt csak a duma, a videók, meg általában jól összevágott látványos anyagok, amikre vagy ráharap az ember, vagy nem.
Azt gondolom, hogy amíg velemi nem megy el és próbál ki valamit, addig csak videók alapján igyekszik véleményt alkotni, amitől nem lesz Harcos, csak Arcos legjobb esetben is. És mivel Többször is meghívtam hozzánk USBORNT hozzánk tréningezni, hogy akkor jöjjön és mutassa meg, ugyan úgy mint az összes kamu profilják, akikkel hasonlóan parasztos stílusban fikáz másokat, de nem jött el, azt meg nem nagyon meri elmondani, hogy ő hova jár, hogy akkor meg lehessen találni és meggyőződni róla, hogy tényleg annyira jó, azt mindenképpen elgondolkodtatónak tartom.
De leginkább veszélyesnek. Ugyan olyan veszélyesnek, mint a fél év alatt elvégezhető önvédelmi oktatói papírokat, és az azokkal rendelkezők által tanítottakat...
Ami miatt pedig írtam, az az, hogy az USBORN aláírással több különböző profil is van. És mivel a Stílus hasonlóan paraszt, azt gondolom, hogy ezek ugyan annak az egy embernek a kamu profiljai, amikkel bejelentkezgetés szavazgat másokra, hogy lehúzza mások véleményét.
Ha konkrét bizonyíték kell, akkor itt vannak a csak a legutóbbi beszélgetések, ahol ugyan ezzel az alá írással más-más %-ot mutat a komment végén:
USBORN-t nézzétek:
(A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
(A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Ez csak az utolsó két beszélgetés, de a régebbieknél még különböző %-os profilokat találhattok, mert ennek az embernek az a hobbija, hogy amikor lepontozzák már nagyon az egyik kamu profilját, akkor csinál egy újat, hogy hitelesebbnek tűnjön.
A végén pedig már annyi kamuprofilja van, hogy azzal szavaz valakire, és lehúzkodja mások véleményét...
Ennek az az oka kiscicám, hogy az utóbbi kérdésnél még csak 53%-om volt, azonban ma már 71%-ra fejlődött! Ennyi a történet kislányom, felfogod?
Neked valami betegséged van Attilácska, vagy csak simán szerelmes vagy belém? Te mindenhol engem látsz, mindig meggyanúsítasz és megrágalmazol! Szállj már le rólam!
Nincsen egy normális érved a parasztvakító ninjutsud mellett és ezért inkább úgy próbálsz meg érvényesülni, hogy ráfogod mindenkire, hogy az én kamu profilom és ezzel a téma lezárva! Hát akkor ennyi vagy, veréb vagy!
Figyelj, írj már rá az egyik moderátorra, hogy nézze meg az Ip címem és nézze meg az állítólagos "kamu profiljaim" e-mail címét! Elárulom neked cimbora, hogy nem lesz egyezés! Nyugodtan nyomoztass le engem a hatalmas ninja képességeiddel! Nincs kamu profilom te csicska!
#USBORNE
Egyébként meg ne játszd itt a legyőzhetetlen harcost te csíra! Számtalanszor leírtam már, hogy gyere el hozzám a lakótelepre és toljunk egy "barátságos sparringet", ahol bebizonyíthatod a halhatatlan ninja tudásod!
Nekem sajnos nincs se pénzem, se időm, hogy elutazzak a marketing varázsló ninjutsu edzésetekre, de valahogy ezt nem is érzem problémának, ugyanis én nem tartok igényt a pénzlehúzó tréningekre!
Gyere el hozzám kicsi Attila, igyunk egy sört!
#USBORNE
Attilácska amit belinkeltél kérdést, az Ökölvívás vs ninjutsuval kapcsolatban, az a 71%-os válaszoló én vagyok. Sőt, ennél a kérdésednél is én vagyok a 7-es válaszoló.
Rohadtul nem én vagyok Usborne! Jó lenne már ha leállítanád magadat, te szerencsétlen! Hülye gyerek ezen az oldalon több olyan felhasználó is van akiknek megegyezik a százalékuk. És ha megegyezik a százalékuk akkor mi van? Attól még nem lesz minden válaszoló Kovácsné Takács Magdolna vagy Usborne. A bóvli kis ninjutsu edzésedet pedig jogosan fikázza mindenki, mert fos.
Másrészt én sokszor nem is szoktam Usbone-nal egyetérteni.
Ambur T. Attilával nem kell foglalkozni, egy elvakult kisgyerkőc, akinek tetszik a ninjutsu. Kevesebb Narutót kellene nézni. :D
Anno, tanultam ninjutsut Tatabányán 3 évig, a Bebők Lászlónál. Hát a ninjutsu az tényleg egy kamu. Szemináriumon láttam azt a ("Ökölvívás vagy ninjutsu" kérdésnél sokat szidott) Horváth Ádámot. Ő nem kókler, mint ahogy sok válaszoló írta róla, és egyáltalán nem pénzéhes. Sőt, próbál lelkiismeretesen oktatni. Viszont van vele egy nagy gond. Iszonyatosan minimálisan ért a harcművészethez/önvédelemhez, technikai tudása nagyon kevés. Nem azt mondom, hogy ez én ex-ninjutsumesterem, a Bebők Laci, olyan hú de jó volt, de a Horváth Ádám az tényleg gagyi. De legalább nagyon ért a jógához az Ádám! :) Én jógáztam egyszer vele (magam is jógázok egy jó ideje). Amennyire pocsék ninjutsu mester, annyira kiváló jógaoktató!
Én tanultam már shito-ryu karatét, déli-imádkozósáska kung-fut és aikidót is. Ezek a keleti harcművészetek, nagy többségében nem valami jók, sok idő megy el fölösleges mozgáselemek gyakorlásával. Vannak benne használható technikák, még a ninjutsuban is, de nagyon kevés. Az európai küzdőrendszerek jobbak. Nálam most a thai box a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!