Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Komolyan azt gondoljátok,...

Ambur T. Attila kérdése:

Komolyan azt gondoljátok, hogy a Gyakori kérdéseken ahol bárki írhat név meg arc nélkül, hiteles választ kaphattok Önvédelmi és Harcművészeti kérdésekre?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert olvasgattam a Kérdéseket, és egy két kivétellel, a legtöbb helyen USBORNE aláírással egy rendkívül paraszt stílusban válaszoló valakit találtam, aki több kamuprofillal is egyfolytában fikáz más stílusokat. (Onnan tudom, hogy több profillal is saját magával beszélget, mert valahol ennyi, valahol meg annyi % ugyan annak az aláírásnak a hasznossága)

Komolyan azt gondolja bárki, hogy azok akik név és arc nélkül másokat fikáznak, mert nem félnek a következményektől, hiteles véleményt tudnak írni harcról, önvédelemről? (Pláne úgy, hogy ez az ember egész nap a gép előtt ül, mert mindenre egyből válaszol?)

2014. szept. 1. 10:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
89%
2014. szept. 7. 08:28
 22/48 Singham ***** válasza:
31%
Na, pont erről a viselkedéséről beszéltem. Mentségére szóljon, hogy most próbál okosnak tűnni, de nem megy neki. Egy tanácsom van Attila: töröltesd a kérdést és ne égesd tovább magadat.
2014. szept. 7. 15:55
 23/48 anonim ***** válasza:
40%

Már csak egy kérdés maradt akkor... Miért nincs egy mester sem youtube-on, akárhol, ahol BEMUTATJA mire képes, és ELKALAPÁL valakit, mint nagy ninjutsu/akármi oktató.

Miért van ez a sok hitelt nem ismerő, kamu duma a honlapokon? Töltsetek már fel valami jó, látványos meccset két fél között, ahol összecsapnak úgy igazán. Nem pedig a levegőt hasítjátok...

2014. szept. 7. 19:34
 24/48 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert nem lehet a kettőt összevetni. Funakoshi Gichin mondta, a karateban nincsen támadó technika. Mondta Ő, aki sport kreált egy jó dologból. Igaz, ellene volt a versenyeknek, de még az ő életében került sor a legelső karate versenyre úgy 60 éve.
2014. szept. 7. 21:20
 25/48 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem, miért marják egymást a különböző "nem harcitechnikák" képviselői, hogy ki agyabugyálná el jobban a másikat.
2014. szept. 8. 11:21
 26/48 anonim ***** válasza:
Mert az a hülye emberek "sportja". Ez olyan, mint melyik győzne, a kézilabdás vagy a focis. (halkan megjegyzem, ami ma focinak nevezünk idehaza, akkor a kézis :) ) Nagy butaság azon izgulni, melyik jobb. Rúgtam már le ökölvívót, de csomagolt már össze bjj-és, hogy moccanni sem tudtam.
2014. szept. 8. 11:40
 27/48 anonim ***** válasza:

"Rúgtam már le ökölvívót"

Persze.... álmodban. Vagy egy olyan bokszedzésre lejáró emberkét rúgtál le aki kisebb volt nálad és/vagy iszonyatosan kezdő.

2014. szept. 8. 22:18
 28/48 anonim válasza:
12%

Az USBORN félékkel nem kell foglalkozni, meg a többi agresszív kistökű csírával sem attila! Ezeknek csak itt van nagy szája meg tudása. De egyik sem vert a kukacán kívül el még semmi mást. ;P

Akik meg a Gyakori kérdésen kutatnak válaszok után, azok megérdemlik, hogy az ilyen kisebbségi komplexusos kis internet betyárok hülyeségeit hallgassák.

2014. szept. 27. 19:32
 29/48 anonim ***** válasza:
66%

Na drága Attila, ez csak nem a te egyik "kamu profilod" kiscsillagom?

Persze, nem kell velem foglalkozni, mindenki ninjutsuzzon és wing tsunozzon, mint a kemények!

#USBORNE

2014. szept. 27. 21:13
 30/48 anonim ***** válasza:
Kamu profilozik itt az, akinek több profilja is van?
2014. szept. 29. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!