Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy néz ki egy boksz edzés?

Hogy néz ki egy boksz edzés?

Figyelt kérdés
Fogod a zsákot oszt ütöd! Köszi, de nem ilyen válaszok érdekelnének. Hanem ha beiratkozok, akkor mehetek amikor csak akarok, és néha segít az edző is, vagy külön időpontokban van meghatározva az edzés, és sorban állás van a bokszzsáknál és az edző mutogatja egyesével mindenkinek mit hogyan kell? Ha troll vagy kifelé, különben te leszel a bokszzsák ;)
2014. aug. 8. 12:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Én személyi edzőhöz jártam, és úgy nézett ki, hogy bemelegítő gyakorlatsor, ugrókötelezés, aztán napi lecke: alapállás, alapütések, testhelyzetek, helyes testtartás - eleinte ilyen alapdolgok, aztán árnyékolás, később volt zsák is. Erőnléti gyakorlatok is voltak, bár arra külön napokat szántunk; különféle edzőgépek, meg olyan alapdolgok, mint a felülés meg a fekvőtámasz. Ütéserősség-növelésnek volt például olyan gyakorlat is, hogy alul letámasztott súlyzórudat megfogtam, és ütéshez hasonló mozdulattal kilöktem és visszarántottam.

Ha csoporttal vagy, akkor persze nincsen ennyi ideje rád személyesen az edzőnek, az biztosan más.

Egyébként nagyon jó volt, szuperul éreztem a fejlődést, csak sajnos az edző belém szeretett és/vagy meg akart volna dugni, és ez elcseszte a viszonyt. Mondjuk ez veled sanszosan nem fog előfordulni, mert (gondolom) te hímnemű vagy, és az edzők többsége is az.

De szeretném folytatni egy másik edzővel.

Egyszer voltam csoportos edzésen, ott meg az volt az ábra, hogy az edző megmondta, mi a gyakorlat, és akkor nyomtuk, ő meg figyelt, és ha valamit szarul csináltál, akkor korrigálta. Meg ha fáradtál, akkor üvöltött, hogy lelket öntsön beléd. :)

Nem volt sorállás a zsáknál, mert volt több zsák is, az edzés elején felraktunk, ha kellett még. Egy ilyen tükrös terem volt, ami nem volt rossz, mert láttad, hogy hogyan állsz. Meg hogy milyen szépen szakad rólad a víz. :)

"Fogod a zsákot oszt ütöd!"

Nem ez a jelszó, hanem az, hogy "mindig legyen fent a kezed!" :)

2014. aug. 11. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!