Lucasis kérdése:
Hogyan menjek skateparkba elso alkalommal?
Figyelt kérdés
Marmint az egyik rolleres baratommal szeretnek a napokban skateparkba menni(o sem volt meg),de nem tudom hogy hogy mennjek be.Vagyik hogy mit csinaljak koszonjek lekezeljek veluk es bemutatkozzak,vagy koszonjek es huzzak el a skatepark egyik reszere es ott rollerezgessek a haverommal?Szeretnek gyakorolni hogy ugy tudjak rollerezni minet a varosunkban az egyik csavo.Nem vagyok visszahuzodo jol kijovok az emberekkel es nem vagyok bena csak szeretnek baratokat szerezni.Koszonom a valaszokat elore is es ha tudtok akkor SAJAT ELMENYT IS IRJATOK!:D koszi!:):D2014. júl. 17. 19:26
1/4 Beniy válasza:
Hát előre szólok, hogy a rollereseket nem szokták szeretni a skateparkokban, de hajrá. Ha odafigyeltek, és tisztelettel bántok a többiekkel, akkor azért nem lehet akkora para. Ha kevesebben vannak, és kisebb csoportban, akkor akár oda is mehettek köszönni, ismerkedni, ilyenek. Ha zsúfoltabb, akkor inkább nézzetek ki egy elemet és úgy próbálkozzatok. Azért a legtöbb dolgot érdemes kipróbálni a parkban, hogy érezd, hogy mi megy leginkább, de csak akkor menj rá egy elemre, ha éppen senki nem megy arra, tehát nincs lehetőség arra, hogy más is használni szeretné. Ezt a videót érdemes megnézni, mielőtt kimennétek. :) https://www.youtube.com/watch?v=MKhD1U-Kwew
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt nagyon hasznok es a video is!:DAmugy a varosunkban a rollerezes eleg elterjedt extrem sport es egyre tobben vagyunk rolleresek,es a skateparkokban nem ugy latom hogy kiszoritanak oket,szsoval ez egy jo pont nekem!Es szerinted,szerintetek meg nem tudok sok cselt csak pl a 180,360,es a Tvip felig ,nameg hatrafele is menni,fognak rohogni vagy ha lassak hogy akarom odajonnek segiteni gyakorolni vagy tanacsot adni?Koszi a valaszokat ujra!:D
2014. júl. 19. 10:35
3/4 Beniy válasza:
Nincs mit! Sok deszkás egyébként azért nem megy skateparkokba, mert az olyan dolgok zavarják őket, amik a videóban vannak, viszont nem akarnak bunkózni. ;) Vannak egyébként akik bunkóznak, de vannak olyanok is, akik segítenek. Itt is mindenféle embert meg lehet találni. Arra figyeljetek egyébként, hogy ha van félcső, és ki szeretnétek próbálni, akkor a pegeket mindenképpen szedjétek le, vagy cseréljétek ki műanyagra, mert a félcső anyagát nagyon szét tudja szedni. Figyeljetek oda, és gyakoroljatok. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszt!:D
2014. júl. 19. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!