Skateparkba menni egyedül?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni skateparkba görivel,de nagyon kezdő arc vagyok,így félek kiröhögnek.Meg fogalmam sincs hogy hogy kezdjek, nem igazán vannak koris haverjaim barátnőim...
16/L
2010. jan. 15. 08:47
3/9 anonim válasza:
hol lax?:D amúgy énis görizek és én a legjobb haverommal mentem először és nem röhögtek ki hanem segítettek.(ha menni tudsz akkor az már nem gáz ha esel néhányat)
4/9 anonim válasza:
most olvastam hogy nem igazán vannak koris haverjaid/barátnőid akk menj olyan valakivel aki nem koris ennyi az egész vagy olyannal akit megkérsz és elkísér :D utsó voltam
5/9 A kérdező kommentje:
Debrecen Nyíregy között szoval egyremegy.
Kösz a válaszokat :)
2010. jan. 15. 20:08
6/9 anonim válasza:
Legyél kedves a fiúkkal és akkor biztos segítenek neked.
7/9 anonim válasza:
ne félj ha látják h közéük akarsz tartozni ak segitenek igyvan ez bicoban deszkában
8/9 A kérdező kommentje:
kösz mindkettőtöknek.:)úgylesz.
2010. márc. 20. 11:05
9/9 anonim válasza:
azt ajánlom h egyes egyedül NE deszkázz... úgyhogy nincs senki a skatepark-ba... ha már van ott akárki,lehet az ismeretlen személy is akkor ajánlatosabb... ugyanis a minap történt h egyik gyerek rock n roll-nál leesett,( olyan aki kb. 7 éve deszkázik) beutotte a fejét és epilepsziás rohamot kapott..majdnem meghalt,az volt a szerencséje h a haverjai ott voltak mellette és nem pánikoltak be... elég szar érzés volt... ezért nem ajánlatos egyedül menni,ha egyedul lett volna, konnyen lehet h meghalt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!