Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Skateparkba menni egyedül?

Skateparkba menni egyedül?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni skateparkba görivel,de nagyon kezdő arc vagyok,így félek kiröhögnek.Meg fogalmam sincs hogy hogy kezdjek, nem igazán vannak koris haverjaim barátnőim...

16/L

2010. jan. 15. 08:47
 1/9 anonim válasza:
xdxd menj el....
2010. jan. 15. 10:27
 2/9 anonim válasza:
menj el és spanolj le arcokkal
2010. jan. 15. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
hol lax?:D amúgy énis görizek és én a legjobb haverommal mentem először és nem röhögtek ki hanem segítettek.(ha menni tudsz akkor az már nem gáz ha esel néhányat)
2010. jan. 15. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
most olvastam hogy nem igazán vannak koris haverjaid/barátnőid akk menj olyan valakivel aki nem koris ennyi az egész vagy olyannal akit megkérsz és elkísér :D utsó voltam
2010. jan. 15. 15:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Debrecen Nyíregy között szoval egyremegy.

Kösz a válaszokat :)

2010. jan. 15. 20:08
 6/9 anonim válasza:
Legyél kedves a fiúkkal és akkor biztos segítenek neked.
2010. márc. 9. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
ne félj ha látják h közéük akarsz tartozni ak segitenek igyvan ez bicoban deszkában
2010. márc. 19. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
kösz mindkettőtöknek.:)úgylesz.
2010. márc. 20. 11:05
 9/9 anonim válasza:
azt ajánlom h egyes egyedül NE deszkázz... úgyhogy nincs senki a skatepark-ba... ha már van ott akárki,lehet az ismeretlen személy is akkor ajánlatosabb... ugyanis a minap történt h egyik gyerek rock n roll-nál leesett,( olyan aki kb. 7 éve deszkázik) beutotte a fejét és epilepsziás rohamot kapott..majdnem meghalt,az volt a szerencséje h a haverjai ott voltak mellette és nem pánikoltak be... elég szar érzés volt... ezért nem ajánlatos egyedül menni,ha egyedul lett volna, konnyen lehet h meghalt volna...
2012. ápr. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!