Honnan lehet tudni hogy igazi e vagy sem?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy PENNY BOARDot de nem szeretnek hamisat ezt honnan tudom eldonteni hogy igazi vagy hamis? Es ha a netrol nezem akkor?2014. júl. 8. 11:48
1/3 Beniy válasza:
Ha láttál már Penny-t, akkor tudod, hogy a tetején, a közepénél van egy szép nagy kör, és bele van írva, hogy "Penny". Neten pedig ugyan ez. A képeken megnézed, hogy ott van-e. Egyébként meg itthon a Wakeshopból tudsz rendelni. Mondjuk én személy szerint nem ajánlom ezeket a pici deszkákat, csak ha utazni mész, vagy ilyesmi, de a te dolgod.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Koszonom a figyelmed!
2014. júl. 27. 23:23
3/3 anonim válasza:
Szia en tudom ajanlani a Penny-t. En vettem egy 22 colosat es szerintem nagyon jo. Csinaltam is hetvegen rola egy rovid videot - https://www.youtube.com/watch?v=Plrg-aVLjC0 Ha most ranezek az enyemre akkor mindenen van penny logo. Kiveve az ABEC csapagyakon. De a kereken, a deszka reszen, kozepen es a hatuljan is valamint a Penny board hatso felallo reszen egy nagy P betu van es az oldalaban a Penny felirat. Alul a kozepen Penny Skateboard Australia - Since forever felirat van. A muanyag egyebkent nagyon jo minosegu es ha raallsz akkor kicsit rugozik es hajlekongy. Remelem ez Segit. En az Pennyboard europai oldlarol rendeltem es kb 5 nap alatt megjott. Ketto is.. pedig cdsak egyert fizettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!