Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan fogom tudni, hogy neki...

Honnan fogom tudni, hogy neki adhatom a szüzességem, mert ő az igazi?

Figyelt kérdés
30 éves szűz fiú vagyok. Egy éve járok egy lánnyal, de lefeküdni nem akartam még vele, mert az igazival szeretnék lenni. A lány eléggé csinos és már nagyon szeretné a dolgot, bevallom én is. De vajon ennyi idő elegendő lenne, ahhoz hogy megtudjam, hogy ő-e az igazi?
2014. jún. 22. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez remélem vicc...?
2014. jún. 22. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem még várj kb 10 év kell hogy valakit igazán megismerj
2014. jún. 22. 13:50
 3/13 A kérdező kommentje:
1. Nem az, nem szeretnék semmit "otthagyni" a kapcsolatba
2014. jún. 22. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
zseniális
2014. jún. 22. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
elképesztő
2014. jún. 22. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy év alatt bőven meg lehet valakit ismerni, főleg ilyen idős korban. Neked kell tudni, hogy mennyire tetszik, mennyire megfelelő neked. Ezt csak te érzed, mi nem.
2014. jún. 22. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nem kamuzol és tényleg létezik ilyen pasi és még van is ilyen pasi rajtad kívül, mert a fél karomat odaadnám egy ilyen rendes pasiért :) 25L
2014. jún. 22. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez tuti kamu!

De ha nem, akkor öreg, 30 éves vagy, mire vársz még???

Az igazira? Ja, hát olyan azért nem feltétlenül van. Mert tudod minden bármennyire is tökéletes kapcsolatban is eljön a mélypont, amikor is elgondolkozik az ember, hogy hova tovább...És akkor még lenne képed belevágni a nő arcába, hogy én meg még neked adtam az szüzességemet...Anyám!

Bármilyen hihetetlen, ha az embernek normális gondolkodása, élete van, egészséges pszichésen, akkor nem tulajdonít akkor érzelmi jelentőséget az első együttlétnek, pláne nem a pasik, még ha a lányok esetleg igen, de a pasik...jaj, ne viccelj már!

Ritka az, aki azzal marad együtt egész életében, akinek odaadta a szüzességét!

Én nőként mondom azt, hogy nem olyan nagy dolog azért a szüzesség elvesztése, hogy az ember 30 év szüzesség után is még várjon a nagy Ő-re...Álomvilágban élsz drága kérdező!

2014. jún. 22. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, jól megvagytok, leélnétek egymással az életetek, akkor ő a nagy ő. Mire vársz még? Már rég családapának kéne lenned!
2014. jún. 22. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:

hallod kérdező te inkább maradj egyedül,mert full hülye vagy!!

ezt a kérdésed mutasd meg a csajnak és tuti kib..sz a pi...ába mert oda való vagy

30 évesen ennyire idióta legyen valaki...lehet hogy a korod 30,de az agyad az kb 10 éves

2014. jún. 22. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!