Honnan fogom tudni, hogy neki adhatom a szüzességem, mert ő az igazi?
Ez tuti kamu!
De ha nem, akkor öreg, 30 éves vagy, mire vársz még???
Az igazira? Ja, hát olyan azért nem feltétlenül van. Mert tudod minden bármennyire is tökéletes kapcsolatban is eljön a mélypont, amikor is elgondolkozik az ember, hogy hova tovább...És akkor még lenne képed belevágni a nő arcába, hogy én meg még neked adtam az szüzességemet...Anyám!
Bármilyen hihetetlen, ha az embernek normális gondolkodása, élete van, egészséges pszichésen, akkor nem tulajdonít akkor érzelmi jelentőséget az első együttlétnek, pláne nem a pasik, még ha a lányok esetleg igen, de a pasik...jaj, ne viccelj már!
Ritka az, aki azzal marad együtt egész életében, akinek odaadta a szüzességét!
Én nőként mondom azt, hogy nem olyan nagy dolog azért a szüzesség elvesztése, hogy az ember 30 év szüzesség után is még várjon a nagy Ő-re...Álomvilágban élsz drága kérdező!
hallod kérdező te inkább maradj egyedül,mert full hülye vagy!!
ezt a kérdésed mutasd meg a csajnak és tuti kib..sz a pi...ába mert oda való vagy
30 évesen ennyire idióta legyen valaki...lehet hogy a korod 30,de az agyad az kb 10 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!