Mire jó a Stanozolol?
Nem kell parázni! A Winstrol (Stanazolol) valóban szteroid, de ennek is egy kevésbé veszélyes fajtája. A párod nem fog tőle meghalni, nem megy tönkre a mája, nem okoz neki impotenciát, nem lesz tőle beteg a gyereketek... persze attól még igazán elmondhatta volna neked is hogy szed valamit :D (most milyen gáz lehet neki, hogy lebukott)
Winstrolt szálkásításra szoktak szedni, tömeget nem igen növel, inkább kiszárítja, definiálja az izmokat. Mint mondtam, relative veszélytelen, ám utókezelést (Tamoxifen) így is muszály csinálni.
Kedves kérdező!
Felteszem már nem aktuális a kérdés, de ha mégis...
A stana a legenyhébb koxok egyike. Nem nevezném "kő kemény koxnak", mint előttem valaki, bár tényleg doppongszer.
Elvileg 3-6 kiló maradandó, tiszta izmot hoz egy kúra, ha jól csinálják, valamint segít szálkásodni, tehát a kockahashoz vezető rövidebb út is egyben.
Mivel enyhe szer, mellékhatása általában nem igazán van. Elvileg májkárosító, de csak enyhén, és ha szed mellé májvédőt, még kevésbé az. Plusz a máj valamilyen szinten idővel regenerálódni is képes.
Egy kúra általában 200 szemes, így a 100 szemes az még enyhébb lehet. A 200 szemes doboz ára 12k körü van, így a 100 szemes kb 6-7 ezer körül lehet.
A szteroid nem feltétlen jó dolog, megértem hogy nem örülsz neki, de én azt mondom, HA már szed valamit, akkor örülj neki hogy CSAK ezt szedi, mert ez a legkisebb rossz.
A legtöbb embernél általában egy kúra után semmilyen tartós károsodást, mellékhatás nem okoz. Persze extrém esetek mindíg vannak, de ennyi erővel egy tank is kivasalhat, mikor a zebrán mész át...
Remélem picit megnyugodtál.
Kedves kérdező!
Én most itt igyekszem olyan választ adni, ami (ellentétben az előttem szólok többségével) nem támadó jellegű. Én már túlestem egy Stanozolol kúrán, azért merek válaszolni. Egy enyhe androgénnel van dolgotok, szóval nem lesz hormonzavaros a párod. Igazán szálkásítónak ajánlják, úgy tartják kerekít nem a tömeget növeli. Nálam mindkettő hatás kijött. A tablettás verzióra azt mondják vese, máj és bél elégtelenséget okoz, nos én ezekből nem kaptam (19 évesen szedtem). Szerintem nem érdemes családi konfliktust kirobbantani, vagy pánikolni, ha öntudatosan edz akkor rá fog jönni mikor kell abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!