Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mire jó a Stanozolol?

Mire jó a Stanozolol?

Figyelt kérdés
Most találtam a párom cuccai között!Gyúr, és gondolom ahhoz szedi!Megígérte hogy nem fog kokszolni?Ez az?
2010. jan. 6. 18:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Már nincs abban a korban, hogy versenyezzen!!
2010. jan. 6. 21:15
 12/21 anonim ***** válasza:
baba vagyok! Látom nagyon aggódsz ez miatt hozzá teszem feleslegesen akkor lenne gáz ha gyerek csinálás elött, közben használná mert akkor a gyerek nem biztos hogy egészségesnek születik. Használtam én is ezt nem egyszer viszonylag biztonságos cucc már ha lehet ilyet mondani ezekről. A máját minden esetre mérgezi kő keményen ha bele vág így is akkor szedjen utána máj regenerálót!
2010. jan. 6. 21:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi "baba"!
2010. jan. 6. 22:57
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell parázni! A Winstrol (Stanazolol) valóban szteroid, de ennek is egy kevésbé veszélyes fajtája. A párod nem fog tőle meghalni, nem megy tönkre a mája, nem okoz neki impotenciát, nem lesz tőle beteg a gyereketek... persze attól még igazán elmondhatta volna neked is hogy szed valamit :D (most milyen gáz lehet neki, hogy lebukott)

Winstrolt szálkásításra szoktak szedni, tömeget nem igen növel, inkább kiszárítja, definiálja az izmokat. Mint mondtam, relative veszélytelen, ám utókezelést (Tamoxifen) így is muszály csinálni.

2010. jan. 7. 10:29
 15/21 anonim válasza:
79%

Kedves kérdező!

Felteszem már nem aktuális a kérdés, de ha mégis...

A stana a legenyhébb koxok egyike. Nem nevezném "kő kemény koxnak", mint előttem valaki, bár tényleg doppongszer.

Elvileg 3-6 kiló maradandó, tiszta izmot hoz egy kúra, ha jól csinálják, valamint segít szálkásodni, tehát a kockahashoz vezető rövidebb út is egyben.

Mivel enyhe szer, mellékhatása általában nem igazán van. Elvileg májkárosító, de csak enyhén, és ha szed mellé májvédőt, még kevésbé az. Plusz a máj valamilyen szinten idővel regenerálódni is képes.

Egy kúra általában 200 szemes, így a 100 szemes az még enyhébb lehet. A 200 szemes doboz ára 12k körü van, így a 100 szemes kb 6-7 ezer körül lehet.

A szteroid nem feltétlen jó dolog, megértem hogy nem örülsz neki, de én azt mondom, HA már szed valamit, akkor örülj neki hogy CSAK ezt szedi, mert ez a legkisebb rossz.

A legtöbb embernél általában egy kúra után semmilyen tartós károsodást, mellékhatás nem okoz. Persze extrém esetek mindíg vannak, de ennyi erővel egy tank is kivasalhat, mikor a zebrán mész át...

Remélem picit megnyugodtál.

2010. márc. 8. 18:15
 16/21 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én most itt igyekszem olyan választ adni, ami (ellentétben az előttem szólok többségével) nem támadó jellegű. Én már túlestem egy Stanozolol kúrán, azért merek válaszolni. Egy enyhe androgénnel van dolgotok, szóval nem lesz hormonzavaros a párod. Igazán szálkásítónak ajánlják, úgy tartják kerekít nem a tömeget növeli. Nálam mindkettő hatás kijött. A tablettás verzióra azt mondják vese, máj és bél elégtelenséget okoz, nos én ezekből nem kaptam (19 évesen szedtem). Szerintem nem érdemes családi konfliktust kirobbantani, vagy pánikolni, ha öntudatosan edz akkor rá fog jönni mikor kell abbahagyni.

2010. máj. 12. 11:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi!!2 kúrát megcsinált, de nem jött be neki4Bizonyára mivel minden szervezet más, máshogy hat mindenkire!Szálkásította, de nem volt nagy durranás!Belátta hogy kár volt rá a pénzt kidobni!
2010. máj. 12. 22:06
 18/21 anonim válasza:
ajjmár bu-zi kommentelö valami kis fosós gyuri.. a barátod jobban teszi ha nem stanáz ha már szed valamit akk inkább szurjon.. az nem terheli a mályat és normlis cucc ez a tabis snata nem sok sza-rt ér énis toltam.. de minek.. annyit nemad.. bár azért ez elég nagy kár h a barátod annyi év edzés után ezt nem tudja.. én a helyedben megmondanám neki h kérdezzen fórumokon ott elmagarázzák h mit hogy kell... na nőni akar akk surjon sustán omnát vagy dexxa-t de mit szemezgessen... elég ha szarul eszikmáshogy szivódik fel vagy nem is szivódik fel.. áhh szar a szemes.. szuri.. nah abban már jó a stana azt nyomhatja.. és a sok nyomottfejö kommentelő meg inkább olvasson utánna mielőtt oylan dologba sol bele amit még soha nem próbált és lövése sincs róla a világban elterjedt sztereotipia alapján alkotnak véleményt..
2010. aug. 30. 12:00
 19/21 anonim válasza:
Utolsó, igazad van... Amúgy meg 100szemes az 10mg-os a 200-as meg 5mg... úgyhogy attól is függ hogy hány szemes egy kúra... én egy 100szemes 10milis felénél tartok, és hát valóban, csak szálkásit, tehát aki tömegelni akar annak nem tanácsos
2010. okt. 23. 10:53
 20/21 anonim válasza:
66%
Annyira idióták írnak ide hogy az már fáj.( kivéve aki a linket dobta ide ) Írjátok itt a hülyeséget hogy nem káros, nincs mellékhatása és aztán jön a móka és kacagás hogy "de szedni kell hozzá vesevédőt, májvédőt, bélrendszer védőt, károsítja a májat, a vesét a tüdőt, a beleket. Végül is tényleg nem csinál semmi rosszat igazatok van, azért kellenek hozzá a védő szerek. Még megértem hogy a hülye gyerek 18-19 éves ésszel beszedi az állatja. De ha már van egy embernek családja és több éves tapasztalattal rendelkezik sport terén, mért kezd el ilyeneket szedni. Tök mind1 milyen kox az a kox. Nem tud senki semmit tenni azzal hogy MINDEN kox belenyúl a hormonháztartásba, ami súlyos következményekkel jár. Nem pont akkor mikor szedi az az illető, hanem majd hosszútávon kedves koxolók. Majd ha 5-10 év múlva nem tudtok emészteni, majd akkor mondjátok hogy megérte. Szebb jövőt.
2011. jan. 11. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!