Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14 éves fiú vagyok napi kb.80...

14 éves fiú vagyok napi kb.80 fekvő és 5-6 kg emelése sokszor mire lesz jó?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:

1 hétem makx 2 szer edzél 1 izom csoportra adig mig beduran

és étkezésre figyelj

napi5-6 étkezés

2011. szept. 30. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Erős törzsizomzatod lesz. Fokozatosan növeld majd a terhelést, és 1-2 év múlva kezdj el konditerembe járni teljes testet edzeni. Most emellett csinálj mást is, fuss, ugrókötelezz, biciklizz.

De a legfontosabb, kezdj el valami harcművészetet, vagy küzdősportot.

2011. szept. 30. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
nem sok mindenre...
2011. szept. 30. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan nem nagyon írod hogy 5-6 kilót milyen izomcsoportal emeled ,de gondolom bicepsz anno kis koromba én is szerettem a cigány edzés :) . Egyébként kicsit jobb lesz az alakod ,de nem kell sokat várni tőle , a 80 fekvőt se tudom hogy most milyen intenzitással meg mennyi idő alatt csinálod meg mert gondolom nem egybe , mert az nagyon sok hacsak nem szabálytalan . Egyébként nem szar ez olyan átlagos csak kicsit érdeklődni kell a dologról és nem rendszertelenül emelgetni , mert abban a helyzetben viszont csak az edzed ki hogy lesérülj . Sajnos így látatlanba meg pontos leírásnélkűl nem tudunk sokat mondani , mert nincs elég infónk ahhoz , hogy tuti jót mondjunk .
2011. szept. 30. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha minden edzés alkalmával nem növeled az intenzitást akk semmennyire nem lesz jó. Ahoz, hogy fejlődj minden edzésnél növelni kell az intenzitást és rendesen kajálni. Amúgy erőbe fogsz növekedni kicsit de ha folyton ezt csinálod akk kis idő után már nem. Jobban járnál egy konditeremmel.. igaz nekem sincs rá pénzem de házicuccokból összehoztam magamnak egy faja kis Shuffni termet amibe mindent tudok csinálni sőt még extra is van mert alsó felső csigás hátgépet szereztem mondhatni nagyon olcsón..
2011. okt. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!