Mire jó a Stanozolol?
"babám"
Még tele van, nem hiányzik egy sem!Kicsit hihetetlen nekem, mert már sok éve edz,konditerme van, és mindig egészségesen éltünk!Igazából az bánt hogy nem mondta el!
Már nem vagyunk tinik, vagy nem rövidtávú a kapcsolatunk ahhoz hogy ez ne tartozzon rám is!Már családot alapítottunk, sok éve, és nem hittem hogy ilyen miatt kell csalódnom benne!Mennyi kell ebből egy kúrához?Milyen hatásai vannak?Izomra nézve?
itt egy fórum ahol ez a doppingszer a téma...ebből letudod szűrni kb. milyen kívánatos és nem kívánatos hatásai vannak
nincs még 50-es keze!
100kiló fölött van, de nincs a testéhez képest nagy karja!És akkor tuti jobban figyelne az edzésre!az ünnepek alatt napi 1szer edzett csak, vagy egyszer sem!A fehérjét issza, de azt mindig is itta!Sokat dolgozik, már nincs annyi ideje edzeni mint anno, ezért gondolom hogy most nem szedi.
Nem bírtam ki és felhívtam!Épp dolgozik,de elmondta hogy tavasszal szeretne szedni ilyet!És nem tudta hogyan mondja el!A terembe nagyon sokan járnak, és sokan sokféle tapasztalattal vannak a szer felől!Azt mondta egy próbát megér!Nem szeretné tönkretenni magát, de a sok évi edzés után egyszer ezt is ki kell próbálnia.!Mivel egy pár vagyunk, és egy az életünk, és az életcélunk, így támogatom!
Mit is tehetnék mást?Ő is támogatja az én álmaimat, és mindig mindenben mellettem áll, mindent megadunk egymásnak, és ez most sem lesz másképp!Ha ő ezt szeretné akkor én ebben is mellette állok!Tudjátok:Egszéségben-betegségben, jóban- rosszban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!