Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek erröl a...

Mi a véleményetek erröl a bunyóról?

Figyelt kérdés
egy hónapja elkeztem wing tzunozni. nem a máday norbert féle kamu hanem az ebmas féle emin boztepe. nagyon hatékonynak találom ezzel aztán télleg meg lehet magad védeni utcán. gyorsan meg lehet tanulni az alapokat. pár haverom elkezdett piszkálni nagyon hogy a wing tzun is csak kamu haszontalan valóságban nem müködik. de én nem értetem velük egyet. az egyik haverom azt monta hogy ha ugy érzem hogy készen álok akkor szójjak neki és csinálunk egy bunyót. nem igazi bunyóra gondoltunk hanem mma kesztyüsre. én elfogattam és azt montam hogy várjunk egy évet és utánna verekedhetűnk. azér montam neki egy évet mert a története is ugy van a wing tzunak hogy egy kicsi gyenge lány kihívta bunyózni a falu legerőseb emberét és ő is egy évet edzet és utánna könnyen legyözte a férfit. mai világba is müködhet ez. pláne hogy heti három edzés van. szerintetek egy év wing tzunal le tudom verni a haverom? ő már most három éve bokszol de nem tom hogy milyen jól megy neki. álítólag ügyes de nem tom mert nem láttam még edzésen. lehet hogy több idő kéne nekem?

2014. jún. 30. 17:07
1 2 3 4
 31/31 bojla ***** válasza:
Menj el egy harcművészeti edzésre ugorj rá arra aki ott tanít meglátjuk agyon tudod e rúgni. Ajánlani tudnék pár ju jitsu iskolát országszerte garantálom, hogy úgy földhöz vágnak, hogy csak nyekkenni fogsz aztán mondhatod, hogy agyonrúgtad.
2014. júl. 8. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!