2- KRAVMAGA ZSIDÓ SPORT FELEJTSÉTEK EL! Zsidók hozták be az oprszágba nem Magyar embernek való
2010. jan. 24. 00:53
12/21 anonim válasza:
Én azt mondom h az utcai harc ott tényleg semmi szabály nem köt akármilyen fegyverrel neki mehetsz a másiknak meg is ölheted akár ezt persze nem sportszerűen művelik de vannak különböző edzések amik erre tanítanak, ebben az a jó h ez abszolút megtanít verekedni megvédeni magad stb.
A különböző sportokban szabályok blokkolnak téged, pl nézzük meg a sima mezei boxot jó nézni meg minden imádom is de ha egy boxolonak nekimennek az utcán ö csak ütni tud lehet h ha az ütése eltalál ott hal meg az ellenfél de lehet h nem... h ha földre kerül esélye sincs...
2010. jan. 30. 16:33
13/21 anonim válasza:
Egy Shaolin mester simán lerúgja akárki fejét..... csak mondom.
2010. aug. 4. 10:21
14/21 anonim válasza:
Előző vagyok.
Csak gondolj bele mikor éles lándzsát tesznek a torkukhoz és azt behajlítva tolnak el egy kocsit. Emberfeletti erejük és akaratuk van. Maximum lelőni tudod, de közelharcban esélytelen ellenük bármi is.
Az előttem lévő válaszolóval egyetértek, de csak félig. Egy shaolin mester tényleg lerúgja könnyen egy muay thai boxoló, karatés vagy egy teakwondo-s fejét. Elismerjük. De egy képzett japán aikido mester ellen (aki tökéletesen tudja az idegtámadásokat), vagy egy ninjutsu mester ellen azért igen nehéz dolga lenne egy shaolin kung-fu mesternek.
2010. aug. 4. 15:35
16/21 anonim válasza:
kíváncsi vagyok, hogy van-e közötök van az említett harcművészetekhez vagy csak filmekből informálódtok
2010. aug. 4. 17:05
17/21 anonim válasza:
hát lol...
mindjárt ideírom, hogy "de egy képzett judo mester kicsavarja az aikodomester lábát a szuper fogótechnikájával!"
a kérdés meg értelmetlen.
2010. aug. 20. 00:30
18/21 anonim válasza:
sambo,krav maga...ezek inkább tényleg csak önvédelmi sportok...meg amúgy is..ha pl utcán lenne bunyó, akkor elég viccesen nézne ki,ha ott le akarnád nyomni...a savate meg hasonlít a thai box-hoz
Én alapból nem nagyon szeretem a rugós sportokat..:/
2010. szept. 25. 15:18
19/21 anonim válasza:
Bármelyik harcművészet lehet úgymond a "legdurvább", ha eléggé jártas benne az illető. Persze azért az még dob a dolgon, ha nem egyből, hanem több harcművészetből jártas. Szóval ezért értelmetlen ezen vitatkozni.
2010. nov. 4. 02:26
20/21 anonim válasza:
Legdurvább harcművészet? Nem kell ide se karate, se boksz, se birkózás, se krav maga. Jön a Rézf@szú Bagoly baseballütővel és az Acélf@szú Kullancs boxerrel!!! Tőlük még Chuck Norris is fél! XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!