Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a legdurvább harcművészet?

Melyik a legdurvább harcművészet?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

1- TaekWonDo vagy a Muay Thai

2- KRAVMAGA ZSIDÓ SPORT FELEJTSÉTEK EL! Zsidók hozták be az oprszágba nem Magyar embernek való

2010. jan. 24. 00:53
 12/21 anonim válasza:
100%

Én azt mondom h az utcai harc ott tényleg semmi szabály nem köt akármilyen fegyverrel neki mehetsz a másiknak meg is ölheted akár ezt persze nem sportszerűen művelik de vannak különböző edzések amik erre tanítanak, ebben az a jó h ez abszolút megtanít verekedni megvédeni magad stb.

A különböző sportokban szabályok blokkolnak téged, pl nézzük meg a sima mezei boxot jó nézni meg minden imádom is de ha egy boxolonak nekimennek az utcán ö csak ütni tud lehet h ha az ütése eltalál ott hal meg az ellenfél de lehet h nem... h ha földre kerül esélye sincs...

2010. jan. 30. 16:33
 13/21 anonim válasza:
55%
Egy Shaolin mester simán lerúgja akárki fejét..... csak mondom.
2010. aug. 4. 10:21
 14/21 anonim válasza:

Előző vagyok.

Csak gondolj bele mikor éles lándzsát tesznek a torkukhoz és azt behajlítva tolnak el egy kocsit. Emberfeletti erejük és akaratuk van. Maximum lelőni tudod, de közelharcban esélytelen ellenük bármi is.

http://www.youtube.com/watch?v=rPpoLIDxWPE

2010. aug. 4. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő válaszolóval egyetértek, de csak félig. Egy shaolin mester tényleg lerúgja könnyen egy muay thai boxoló, karatés vagy egy teakwondo-s fejét. Elismerjük. De egy képzett japán aikido mester ellen (aki tökéletesen tudja az idegtámadásokat), vagy egy ninjutsu mester ellen azért igen nehéz dolga lenne egy shaolin kung-fu mesternek.
2010. aug. 4. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok, hogy van-e közötök van az említett harcművészetekhez vagy csak filmekből informálódtok
2010. aug. 4. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:

hát lol...

mindjárt ideírom, hogy "de egy képzett judo mester kicsavarja az aikodomester lábát a szuper fogótechnikájával!"

a kérdés meg értelmetlen.

2010. aug. 20. 00:30
 18/21 anonim válasza:

sambo,krav maga...ezek inkább tényleg csak önvédelmi sportok...meg amúgy is..ha pl utcán lenne bunyó, akkor elég viccesen nézne ki,ha ott le akarnád nyomni...a savate meg hasonlít a thai box-hoz

Én alapból nem nagyon szeretem a rugós sportokat..:/

2010. szept. 25. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Bármelyik harcművészet lehet úgymond a "legdurvább", ha eléggé jártas benne az illető. Persze azért az még dob a dolgon, ha nem egyből, hanem több harcművészetből jártas. Szóval ezért értelmetlen ezen vitatkozni.
2010. nov. 4. 02:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Legdurvább harcművészet? Nem kell ide se karate, se boksz, se birkózás, se krav maga. Jön a Rézf@szú Bagoly baseballütővel és az Acélf@szú Kullancs boxerrel!!! Tőlük még Chuck Norris is fél! XD
2010. nov. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!