Melyik a legdurvább harcművészet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 21:55
2/21 anonim válasza:
az MMA tényleg durva, de nem harcművészet... Az egy sport, amelynek szabályai megengedik különböző harcművészetek használatát.
3/21 anonim válasza:
Az MMA meg a K1 szabályrendszerek (bár tudtommal külföldön már vannak klubbok, ahol önálló sportágként művelik őket)
Amúgy meg a legdurvábbak a box, thai box, jiu jitsu
4/21 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰEN TAI BOX ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS: KRAVMAGA<--NAGYON JÓ
5/21 anonim válasza:
a box mióta durva és mióta harcművészet?:D
istenem...
6/21 anonim válasza:
A Kyokushin karate sem utolsó, Thai Box, Kick Box ;)
7/21 anonim válasza:
Persze az kérdéses, hogy a Kick Box mennyire harcművészet, de azért durva, ha arra vagy kiváncsi :D
8/21 anonim válasza:
Én 5 éve Ju-jitsu-zom. Szerintem az élmezőnyben ott van, de attól függ, ki milyen drván nyomja. Így nekem ez
9/21 anonim válasza:
Muay thai box, sambo, savate, krav-maga, kempo, jiu-jitsu, ninjutsu, defendo
10/21 anonim válasza:
A krav maga nem harcművészet hanem Izraeli származású önvédelmi sport. A kockbox se harcműészet.
Szerintem a Kempo és a Kyokushin Karate a legdurvább harcművészetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!