41/47 anonim válasza:
Amúgy is gondoltam hogy reigns heel lesz, mivel amikor megnyerte az RR-t fújjogták, de én ettől szeretem :)
42/47 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem,mert végre valaki szét veri a kecskét.csak azt nem értem,hogy wyatt-et miért kedvelik a magyar rajongók (a pusholás óta állandóan nyer és ő is kecske.) DDD
43/47 anonim válasza:
Am Wyatt azért olyan, mert kokainozik :/ de am annak én is örültem :)
44/47 anonim válasza:
De wyatt-et meg azért szeretik a magyar rajongók, mert jók a promói, meg már azokat is legyőzte akiket pl.: john cena nem, meg mert kiszámíthatatlan :)
45/47 anonim válasza:
Ha kérdésed van, akkor nyugodtan megkérdezheted :)
46/47 anonim válasza:
Itt van egy 2015-ös kép undertaker-ről.sokan azt gondolják hogy azért van újra haj a fején,mert visszatér.szerinted lehetséges?:) [link]
47/47 anonim válasza:
Szerinted kik fognak nyerni a wrestlemania-n?
Az én tippeim:andre the giant mbr.:Sheamus
Roman Reigns vs brock lesnar: Reigns,táskával rollins
Orton vs Rollins:orton
ic létrás meccs:Dean Ambrose
aj,paige vs bella twins:aj,paige
Triple h vs sting:Sting
Wyatt vs Undertaker:Undertaker
US Champ Rusev vs John Cena:Rusev
tag-team championship:cesaro &Tyson Kidd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!