szabosasa98:
"Rey mitsterionak amiért kicsi,sokkal technikásabbnak kell lennie"
Ennél is technikásabbnak? Rey a legtechnikásabb pankrátor. Stone Cold nyomába sem ér... Sokkal jobbak a mozdulatai, mint cold-nan... Elfogult vagy mert Cold a kedvenced, de beláthatod, ez így van. Tény hogy kicsi és ezért is nem lett annyira nagy takintély a wwe-ben, de azért "törpe senkinek" ne nevezd, köszi. Majd ha te is tudsz úgy, akkor szóldd le.
"érjen vmit egy stone cold,batista,lesnar,hhh ellen"
Ha igazi bunyóról lenne szó, akkor még meg is értenélek... :) Nem vagy tisztában a pankráció alapjaival, vagy nem tudom mi ez az érv, hogy ellenük mit érne... Pankrációnak a szórakoztatás a célja, mysterio meg a mozdulatai pedig ezt sokszorosan alátámasztják, hogy igenis ér valamit az az ember.
Sziasztok!
Először is, valaki meg említette hogy a kérdező nem tud semmit a wrestling alapjairól. Bocsi hogy egy kicsit eltérek a témától :)
Tehát én már több mint 1 évtizede néztek WWE-t.
És a wrestling alapjairól egy kicsit. Tehát, igen ütik, rúgják egymást, de nem úgy ahogy mutatják. A pankráció szimulált olyan értelemben hogy nem ütnek egymásba olyan nagyot. De persze ezek szabálytól
függnek. Nézzétek meg a 2014-es TLC-t és a dolph ziggler vs. Luke harper ott már vér is volt. És higgyétek el nekem nem penge volt. És van olyan weboldal ahol azt írják hogy minden egyes pillanat be van tervezve. Ez hülyeség. A mozdulatok be vannak gyakorolva és azokat meg rögtönzik. A meccsel végeredményét döntik el.de nem mindnek.és lássuk be vannak ott igazi bunyósok is. De ehhez is alkalmazkodni kell. És higgyétek el nekem. Én néztem élőben a WWE-t, és 1. Sorban voltam, és tv-ben teljesen más. Azt hiszem 2-szer nem rúgtak egymásba. Ennyit a wrestling alapjairól. De vissza térve a témához nekem Brock Lesnar, és Roman Reigns a kedvencem. És azért mert ők erősek. És nem olyan puhányok mint Jhon Cena már bocsi aki szereti. Ez az én véleményem. :) akinek kérdése van írjon nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!