Szereted a síugrást? Ki a kedvenced?
Figyelt kérdés
Nekem Malyis volt,de mivelhogy ő elment új kedvencet kell választanom.2011. nov. 24. 20:30
1/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem, amiatt, mert nem lehet csalni benne, már alig várom a hétvégét. :) A legszimpatikusabb versenyző Schlieri, amióta nézem, kb. 3 éve neki szurkolok, de nem bánom hogy ha nem mindig ő nyer, a lényeg, hogy változatos legyen és szoros a küzdelem. Igazából mindenkit szeretek egyformán, a lengyeleket is, Maliszt is kedvelten. :)
2/8 anonim válasza:
Eddie a sas :) a legnagyobb arc a síugrás történelmében
3/8 qaí válasza:
háát nekem mindig is Ahonen volt a nagy kedvenc, persze Malysz is nagy volt
kb 10 nézem :)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,Ahonene szerintem a legnagyobb versenyző az elmúlt években Malyisz mellett,de ő valahogy sosem volt szimpatikus nekem.
2011. nov. 29. 19:28
5/8 anonim válasza:
Ahonen volt a személyes kedvencem, aztán az utóbbi években az osztrák dominancia alatt találtam meg az utódot. Jelenleg Morgensternnek szurkolok, de Ammann is ügyes kis versenyző.
6/8 anonim válasza:
Kasai,Vassiliev,Ito,Takeuchi...Kasai akkor kezdett ugrani,amikor én elkezdtem nézni a síugrást:)
7/8 anonim válasza:
Hilde,Kraft,Fannemel,Bardal,Takeuchi,Kot,Vassilev.
8/8 anonim válasza:
Ahonen a favorit, de rajta kívül Hilde, Amman, Romoeren; az egész norvég csapat; Vasilijev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!